« Hi-tech
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
COOL

AOC by Porsche

AOC predstavlja specijalnu liniju monitora proizašla iz suradnje sa svjetski poznatom dizajnerskom kućom Studio F. A. Porsche

Kad Porsche dizajnira...
Kad Porsche dizajnira... (AOC)
Više o

Porsche Design

,

AOC

Jedan od najboljih svjetskih brednova na tržištu monitora, AOC proširuje svoj raspon vrhunskih modela monitora s dva nova specijalna modela proizašla iz suradnje sa svjetski poznatom dizajnerskom kućom Studio F. A. Porsche. 24-inčni AOC PDS241 i 27-inčni AOC PDS271 nadmašuju svaka očekivanja od jednog monitora.

Opremljeni s iznimno tankim okvirom sa tri strane i AH-IPS panelom, asimetričkim metalnim postoljem i ultra uskim minimalističkim premium dizajnom, novi članovi AOC-a privlačit će pažnju čak i dok su isključeni. Uz prvi modularni dizajn na monitorima, novi PDS241 i PDS271 monitori kombiniraju snagu i HDMI izlaz u samo jednom kabelu koji izlazi iz postolja monitora ostavljajući tako prostora za divljenje samom monitoru.

Osim izvanrednog izgleda, njihovi AH-IPS paneli poboljšani su AOC SuperColor WCG tehnologijom koja pokriva široku ljestvicu boja i pruža najšire moguće kuteve gledanja.

Inovativan, uglađen i elegantan dizajn

Kada se dvije legende sretnu nastaju izvanredne stvari. Dokaz tome su renomirani monitorori specijalista AOC-a i legendarne dizajnerske kuće Studio F. A. Porsche koji su svojom suradnjom donjeli jedne od najatraktivnijih monitora na tržištu. Filozofija dizajna koja stoji iza novih monitora je filozofija inspirirana Ferdinandom Alexanderom Porscheom. Njegov pristup kaže: "Ako analiziramo funkciju nekog objekta, njegova forma se podrazumijeva sama po sebi."

Novi AOC PDS monitori revolucioniraju tradicionalan pristup dizajnu monitora. "Izražajan oblik postolja monitora naglašava jednostavnu ideju integriranja svih kablova u jednom postolju. Forma ne samo da prati funkciju monitora već ju i slavi kroz asimetričan oblik na elegantan i sofisticiran način.", rekao je Henning Rieseler, voditelj Studia F. A. Porsche u Berlinu.

I 24-inčni PDS241 i 27-inčni PDS271 odgovarat će svim stilski osvještenim korisnicima poput poslovnih voditelja, dizajnera i umjetnika. S prednje strane, dobro definirano metalno asimetrično postolje dodatno naglašuje ultra tanki dizajn okvira. Gledajući sa strane, oba monitora su još uža nego najnoviji smartphone-i debljine od samo 5.2 milimetara. Studio F. A. Porsche dizajnirao je monitor kako bi se isticao iz mnoštva svojim elegantnim izgledom i sa stražnje strane.

Jako smo ponosni na rezultat suradnje AOC-a i Studia F. A. Porsche. Ova dva nova futuristička i elegantna monitora PDS linije stavljaju jaki naglasak na AOC-ovu predanost dizajniranju inovativnih proizvoda i što se tiče tehnologije, ali i samog dizajna monitora." rekao je direktor marketinga AOC-a, Stefan Sommer.

Šira ljestvica boja i širi kutevi gledanja

Iako su dva nova AOC monitora pravi hvatači pažnje dok su isključeni, oni dodatno sjaje i kada se upale. Zahvaljujući najnovijem AH-IPS panelu, oba monitora imaju 1920 x 1080 piksela u Full HD rezoluciji i veoma široke kuteve gledanja od 178 stupnjeva. AOC-ova SuperColor WCG tehnologija omogućuje monitorima da pokriju 100 posto sRGB i 90 posto NTSC ljestvice boja.

Udoban za oči

Za one korisnike koji ne mogu maknuti oči s novih monitora, oba monitora su opemljena AOC Low Blue Light i Flicker-Free tehnologijama. AOC Flicker Free tehnologija minimizira titranje kako bi se spriječilo naprezanje očiju, dok AOC Low Light Blue opcija smanjuje potencijalno štetnu plavu svijetlost.

Monitor ima i HDMI priključak koji omogućuje korisnicima da se povežu sa stolnim ili mobilnim računalima na igraće konzole, i audio izlaz koji omogućuje jednostavno povezivanje za slušalice ili zvučnike.

Novi AOC monitor biti će dostupni u lipnju ove godine po maloprodajnoj cijeni od:

AOC PDS241 - 1.649 kuna (bez PDV-a)

AOC PDS271 - 2.249 kuna (bez PDV-a)

25.04.2017. 12:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh