« Hi-tech
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
NOVOSTI

AOC 4K monitor s Adaptive-Sync tehnologijom

Novi AOC U2879VF može prikazati više od milijardu boja pri čemu istodobno pruža dublju i bogatiju kvalitetu boja

Novi, sjajni monitor iz AOC-a
Novi, sjajni monitor iz AOC-a (AOC)
Više o

AOC

,

monitori

,

4K UHD

Jedan od vodećih svjetskih brendova na tržištu monitora - AOC, lansira novi 4K UHD monitor koji kombinira visoku kvalitetu slike, uski, elegantni dizajn i brzi HDMI 2.0 priključak. Novi AOC U2879VF može prikazati više od milijardu boja pri čemu istodobno pruža dublju i bogatiju kvalitetu boja. Zahvaljujući ultra brzom vremenu odziva od samo 1 milisekunde, Adaptive-Sync podršku (kompatibilnu FreeSync tehnologiji) i slabo ulazno kašnjenje, monitor je idealan za igrače koji su u potrazi za sjajnim vizualima i nesmetanom akcijom. Monitor dolazi s naprednom tehnologijom povezivanja jer između ostalog obuhvaća zajedno i HDMI 2.0 i DisplayPort 1.2+ ulaze. Pored ovih značajki, njegov konkurentni omjer cijene i karakteristika čini ga idealnim proizvodom za sve korisnike.

Tanki dizajn i čiste slike

Novi AOC U2879VF dolazi u ultra tankom dizajnu koji kombinira sjajni okvir glatke teksture s elegantnim srebrnim postoljem što ga čini idealnim stilskim dodatkom u svakom radnom prostoru. Integrirani 28-inčni (71.1 cm) TN panel može prikazati više od milijardu boja (Real 8-bit+FRC) što rezultira živopisnim i detaljnim slikama. Zajedno s 4K UHD rezolucijom (3840 x 2160 piksela), vrhunska kvaliteta slike će sigurno naići na dobar odaziv kod korisnika koji se bave uređivanjem video isječaka ili slika. Također ovaj monitor kao stvoren je za obavljanje svakodnevnih poslova u uredu.

Poboljšane mogućnosti povezivanja

Različiti ulazi na ovom monitoru omogućuju široku primjenu što omogućuje spajanje s raznim uređajima istovremeno. Uz DisplayPort 1.2a+, DVI i VGA ulaze, novi AOC monitor dolazi i s ultra brzim HDMI 2.0 priključkom koji značajno povećava propusnost čak do 19 Gb/s, tako da je moguće pokrenuti 60fps 4K UHD video bez ikakvih problema. Ovaj priključak se može pohvaliti i s MHL funkcionalnosti koja dopušta korisnicima da koriste sadržaj s pametnih telefona ili tableta dok istovremeno pune bateriju.

Udobno i učinkovito radno iskustvo

Pored impresivne kvalitete slike i dobre funkcije povezivanja, AOC U2879VF je koristan i za sve korisnike koji žele raditi i u isto vrijeme očuvati svoje zdravlje. Integrirana funkcija Picture by Picture (PBP) omogućuje pregled sadržaja iz dva ulazna izvora istovremeno. Zahvaljujući 4K UHD rezoluciji od 3840 x 2160 piksela, oba virtualna ekrana osiguravaju sliku s visokom gustoćom piksela (138 PPI). Kako bi se poboljšala udobnost korisnika tijekom rada na računalu, novi AOC monitor ima uključenu i Flicker-Free tehnologiju koja smanjuje fenomen titranja slike. Kao posljedica toga je manje naprezanje očiju što omogućuje dulji rad na računalu bez zdravstvenih tegoba.

Novi AOC monitor dostupan je od ožujka ove godine kod distributera AOC monitora po cijeni od:

  • U2879VF - 3.199 Kn (PDV uključen)

Više detalja o novom AOC U2879VF monitoru potražite na http://aoc-europe.com/en/products/c3583fq%252Fbs

10.02.2016. 09:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh