« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
KRKA

Antoniju Bilić traže i bespilotnim letjelicama

Prema dostupnim informacijama, tijekom današnjeg dana potraga za nestalom Antonijom Bilić obavit će se na širem području od mjesta Oklaj do Kistanja, uključujući i rijeku Krku

Fotografija vijesti
Više o

potraga

,

bespilotne letjelice

,

Antonia Bilić

Na temelju zahtjeva Ministarstva unutarnjih poslova u potragu za nestalom Antonijom Bilić danas su se uključile i Oružane snage RH, koje su na mjesto pretrage uputile dvije bespilotne letjelice OS RH te 12 pripadnika Oružanih snaga RH, koji su zaduženi za rad s letjelicama, priopćeno je iz Ministarstva obrane RH, a prenosi Hina.

Prema dostupnim informacijama, tijekom današnjeg dana potraga za nestalom Antonijom Bilić obavit će se na širem području od mjesta Oklaj do Kistanja, uključujući i rijeku Krku, i to na području od Brljana prema hidrocentrali, navodi MORH.

Policijska uprava šibensko-kninska jutros je priopćila da u današnjoj pretrazi sudjeluje više od 110 pripadnika interventne jedinice policije, specijalne policije (ronioci), službenika kriminalističke policije i više od 20 pripadnika Hrvatske gorske službe spašavanja te manji broj vatrogasaca iz Drniša.

Sedamnaestogodišnja Antonija Bilić nestala je 7. lipnja kada se ukrcala u kamion na mostu preko Čikole, i od tada joj se gubi svaki trag. Vozač kamiona Dragan Paravinja (42) uhićen je u nedjelju, 26. lipnja, kod sela Donji Srđevići na području Republike Srpske, gdje se i skrivao od 23. lipnja kada je za njim pokrenuta policijska potjera. Tijekom ispitivanja koje je provela policija Republike Srpske, Paravinja je rekao kako je Antoniju Bilić zadavio i bacio je u rijeku Krku. Temeljem tog priznanja pokrenuta je široka potraga od Oklaja prema Kistanjama, uključujući i rijeku Krku.

Šibensko Županijsko državno odvjetništvo jučer je zatražilo protiv Paravanje istragu zbog sumnje da je ubio 17-godišnju Antoniju Bilić kako bi prikrio pokušaj silovanja.

28.06.2011. 14:30:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Lorena
    30.11.2012. 16:38
    gad ne može biti veći to samo mora biti čovjek retardiran ali vidi se da on je da ga je sram još tvrdi da je nikada nije vido laž njega treba ubiti doživotnu kaznu konj jedan

    Antonija Bilić je bila prelijepa Počivala u Miru Božje!!
    Moja sućut njenoj obitelji i familiji!!
  2. avatar
    Lorena
    30.11.2012. 16:41
    i njegovu ženu treba privesti ona zna da je on ubio i nju treba na 40 godina osuditi jer je i ona bila u tome
    a njegova mater od Paravinje tvrdi da on to nije u radio kako ih nije samo srma a ona se smije kao da je to samo na 1 mjesec ali on očito nezna štaje 40 godina do tada će i umrijeti da ga srma bude
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh