« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
IMA LI NADE?

Antoniji nema traga, pregledavaju se rijeke i jezera

U pretrazi danas sudjeluje više od 150 osoba, i to većim dijelom pripadnici interventne, specijalne i kriminalističke policije, hrvatske vojske, gorske službe spašavanja te vatrogasaca

Antonia Bilić
Antonia Bilić (Facebook)
Više o

potraga

,

Krka

,

Antonia Bilić

,

Dragan Paravinja

U intenzivnoj potrazi za nestalom maloljetnom Antonijom Bilić jutros se nastavlja pregledavanje područja jezera Brljana na rijeci Krki, što uključuje isušivanje jezera uz most, izvijestila je jutros šibensko-kninska Policijska uprava (PU), a prenosi Hina.

Nadalje će se pretraživati Šarena jezera kod Knina, zatim dionica ceste D-1 od Šarenih jezera prema Sinju te tok rijeke Orašnice, koja se iza Knina spaja s rijekom Krkom te tok rijeke Krke od Knina do Brljana. U pretrazi danas sudjeluje više od 150 osoba, i to većim dijelom pripadnici interventne, specijalne i kriminalističke policije, hrvatske vojske, gorske službe spašavanja te vatrogasaca.

Policija i dalje provodi detaljna kriminalističko-analitička istraživanja svih pribavljenih podataka i obavijesti, ističe se u priopćenju. Antonija Bilić (17) nestala je 7. lipnja dok je stopirala kod mosta na Čikoli. Sumnja se da ju je ubio 42-godišnji Dragan Paravinja, koji je nakon uhićenja u BiH priznao zločin i rekao da je djevojku zadavio i bacio u rijeku Krku.

04.07.2011. 11:13:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh