« Nogomet
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
DOBIO PODRŠKU

Antić ostaje izbornik Srbije uz prepolovljenu plaću

Antić zbog kazne koju je dobio nakon ispadanja Srbije s nedavnog Svjetskog prvenstva neće imati pravo voditi reprezentaciju na prve četiri kvalifikacijske utakmice

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

nogomet

,

Srbija

,

izbornik

,

Radomir Antić

,

Damir Ivić

Izvršni odbor Srpskog nogometnog saveza (FSS) odlučio je zadržati Radomira Antića na mjestu izbornika reprezentacije sve do završetka kvalifikacija za EURO 2012. koji će se održati u Poljskoj i Ukrajini nakon što je Antić pristao na 50-postotno smanjenje dosadašnjeg ugovora.

"Pružili smo punu podršku izborniku Antiću što znači da će on biti na klupi reprezentacije do kraja predstojećeg kvalifikacijskog ciklusa. Za eventualni neuspjeh odgovoran neće biti samo Anitć, već čitava nogometna organizacija", istaknuo je predsjednik FSS-a Tomislav Karadžić.

Antić zbog kazne koju je dobio nakon ispadanja Srbije s nedavnog Svjetskog prvenstva neće imati pravo voditi reprezentaciju na prve četiri kvalifikacijske utakmice, pa će FSS u stručni stožeg angažirati jednog dodatnog člana, ali još nije odlučeno tko će to biti. "Odluku o tome tko će sjediti na klupi reprezentacije u tim susretima donijet će izbornik", kazao je Karadžić. Antić je prema dosadašnjem ugovoru dobijao 100,000 eura mjesečno, a sada mu je ta plaća smanjena na 50,000 eura. (hina/metro-portal)

19.08.2010. 19:40:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh