« Biznis
objavljeno prije 2 godine
HMM

Ante Ramljak Vladin povjerenik za Agrokor

U slučaju Agrokora stvari se kreću munjevitom brzinom, no neke od njih lagano smrde... do neba

Ante Ramljak spašava... koga ili što?
Ante Ramljak spašava... koga ili što? (Screenshot)
Više o

Ante Ramljak

,

biografija

,

Agrokor

,

Ivica Todorić

Ante Ramljak imenovan je povjerenikom za Agrokor na sjednici Vlade u ponedjeljka u skladu s odredbama Zakona o postupku izvanredne uprave u trgovačkim društvima od sistemskog značaja za Republiku Hrvatsku

Tko je Ante Ramljak?

Konzultant Ante Ramljak od 1997. do 2007. godine bio je predsjednik uprave hrvatske podružnice investicijsko-savjetničke tvrtke CAIB, gdje je bio zadužen za projekte spajanja i preuzimanja u Hrvatskoj, BiH i Sloveniji.

Ramljak 2007. radi u Quaestusu Borislava Škegre. Početkom rujna 2007. naime, Ramljak preuzima vođenje Quaestus financijskog savjetovanja d.o.o., gdje ostaje sve do 2012., kada kao član upravnog odbora preuzima Sektor energetike u Centru za praćenje poslovanja energetskog sektora i investicija (CEI).

Ramljaka članom uprave CEI-ja imenuje Vlada u ožujku 2012. godine, kada je Radimir Čačić kao ministar gospodarstva i prvi potpredsjednik Vlade Zorana Milanovića bio nadležan za energetiku.

Sve u slučaju Agrokora ide munjevitom brzinom... da je barem tako bilo kad su propadale male i srednje tvrtke koje je taj isti Agorokor uništio svojim načinom "poslovanja".

10.04.2017. 11:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh