Metro-portal.hr

objavljeno 10.04.2017. 11:29:00
HMM

Ante Ramljak Vladin povjerenik za Agrokor

U slučaju Agrokora stvari se kreću munjevitom brzinom, no neke od njih lagano smrde... do neba

Ante Ramljak spašava... koga ili što?
Ante Ramljak spašava... koga ili što? (Screenshot)

Ante Ramljak imenovan je povjerenikom za Agrokor na sjednici Vlade u ponedjeljka u skladu s odredbama Zakona o postupku izvanredne uprave u trgovačkim društvima od sistemskog značaja za Republiku Hrvatsku

Tko je Ante Ramljak?

Konzultant Ante Ramljak od 1997. do 2007. godine bio je predsjednik uprave hrvatske podružnice investicijsko-savjetničke tvrtke CAIB, gdje je bio zadužen za projekte spajanja i preuzimanja u Hrvatskoj, BiH i Sloveniji.

Ramljak 2007. radi u Quaestusu Borislava Škegre. Početkom rujna 2007. naime, Ramljak preuzima vođenje Quaestus financijskog savjetovanja d.o.o., gdje ostaje sve do 2012., kada kao član upravnog odbora preuzima Sektor energetike u Centru za praćenje poslovanja energetskog sektora i investicija (CEI).

Ramljaka članom uprave CEI-ja imenuje Vlada u ožujku 2012. godine, kada je Radimir Čačić kao ministar gospodarstva i prvi potpredsjednik Vlade Zorana Milanovića bio nadležan za energetiku.

Sve u slučaju Agrokora ide munjevitom brzinom... da je barem tako bilo kad su propadale male i srednje tvrtke koje je taj isti Agorokor uništio svojim načinom "poslovanja".

10.04.2017. 11:29:00
http://metro-portal.hr/ante-ramljak-vladin-povjerenik-za-agrokor/104223/