« Biznis
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
STIGLE PROMJENE

Ante Babić postao novi direktor poslovnih novina Business.hr

Glavnom urednicom imenovana je Sonja Hodak, a 100-postoni udjel u tvrtki preuzeo je Mujo Selimović

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Jakov Prkić/CROPIX)
Više o

business.hr

,

Mujo Selimović

,

Ante Babić

,

sonja hodak

,

mario krtalić

Ante Babić, široj javnosti poznati makroekonomist mlađe generacije, imenovan je  novim direktorom Business.hr-a. Babić je dosadašnja iskustva stjecao radom u Ekonomskom institutu, Hrvatskoj narodnoj banci, u Vladi je vodio Središnji državni ured za razvojnu strategiju, a proteklih godina vodio je vlastitu savjetodavnu tvrtku. Aktivan je i u radu udruge Hrvatski izvoznici, kojoj je potpredsjednik, a bio je predsjednik i član u nekoliko nadzornih odbora vodećih domaćih kompanija.

Sonja Hodak, koja je proteklih mjeseci bila v.d. glavne urednice, imenovana je glavnom urednicom Business.hr-a. Iza Sonje Hodak je više od deset godina novinarskoga i uredničkog staža u Večernjem listu i Jutarnjem listu. Redakciji Business.hr-a pridružila se prošle godine.

Promjene su uslijedile nakon što je dosadašnji većinski vlasnik Mujo Selimović preuzeo potpuno vlasništvo u Business.hr-u. Mujo Selimović, koji je ujedno izadavač dvaju listova u Bosni i Hercegovini, iskazao je veliku privrženost Business.hr-u najavljujući daljnja ulaganja u neovisne poslovne novine.

Novom vodećem timu pridružuje se i Mario Krtalić, direktor prodaje i marketinga. Mario Krtalić dokazao se u sektorima prodaje, ICT industrije i u međunarodnim projektima. 

13.04.2010. 15:05:01
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh