« Fun
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
ČUDA SE DOGAĐAJU

Anonimac iz Urugvaja oborio Hollywood

POGLEDAJTE VIDEO - Filmske kuće potukle su se za prava snimanja trilera kojeg je na YouTubeu pogledalo preko tri milijuna ljudi

(YouTube)
Više o

Hollywood

,

you tube

,

Fede Alvarez

,

Panic Attack

Bajka koja se inače događa samo u filmovima postala je stvarnost: čovjek iz malog urugvajskog mjestašca snimio je kratak video, stavio ga na YouTube, otišao u Hollywood i vratio se kući s ruksakom punim dolara i još fenomenalnim ugovorom.

Fede Alvarez, donedavno nepoznati producent uložio je samo 300 dolara u svoj film o robotima koji vrše invaziju na Montevideo, glavni grad Urugvaja.

Uradak od četiri minute pod nazivom Panic Attac nenadano mu je otvorio vrata Hollywooda, a kritičari ga već uspoređuju s Neillom Blomkampom (District 9).

Panic Attack na YouTubeu je dosada pogledalo preko tri milijuna ljudi. Takav uspjeh nije mogao ostati nezapažen u Hollywoodu pa je Alvarezu nakon samo nekoliko dana sandučić bio zatrpan e-mailova poznatih filmskih studija. Uslijedila je aukcija u kojoj je najviše (30 milijuna dolara) ponudila kuća "Ghost House Pictures" u kojoj je nastao i popularan film o Spidermanu.

Četverominutni video tako će se ubrzo pretvoriti u triler s tematikom znanstvene fantastike, a radnja će se odvijati u Argentini i Urugvaju.

19.12.2009. 16:47:45
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    donhuangenaro
    19.12.2009. 19:40
    dobra vježba, ali vidio sam i boljih animacija od takozvanih 'amatera'...
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh