« Glazba
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
NAJBOLJI GOSPEL SASTAV

Angels in Harlem Gospel Choir sljedeći tjedan u Lisinskom

Po prvi put u Zagrebu imat ćemo priliku uživo poslušati kako zvuči najbolji i najpoznatiji gospel zbor na svijetu - „Angels in Harlem Gospel Choir" - OSVOJITE ULAZNICE

Angels in Harlem
Angels in Harlem (Lisinski 04.12.)
Više o

koncert

,

zagreb-info

,

Lisinski

,

zbor

,

nagradna igra

,

„Angels in Harlem Gospel Choir"

,

gospel

Kada vam Bono Vox da nadimak „Angels in Harlem" i pozove vas da mu se pridružite na turneji; kada dobijete tu čast da vas na privatnoj audijenciji blagoslovi papa Ivan Pavao II; kada nastupate za Nelsona Mandelu, a predsjednik Barack Obama vas nazove svojim omiljenim gospel sastavom i pozove da uveličate njegovu inauguraciju, to znači da ste najpoznatiji i najbolji gospel zbor na svijetu.

E, pa upravo taj - najbolji i najpoznatiji - „Angels in Harlem Gospel Choir" stiže po prvi put u Zagreb 04. prosinca 2010. u KD Vatroslav Lisinski. Angels in Harlem dolaze u punom live sastavu uz pratnju benda.

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

Pridružite se pravom blagdanskom raspoloženju uz Angels in Harlem Gospel Choir koji će ove zime u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski prirediti nezaboravan koncert uz repertoar najpoznatijih božićnih (Silent Night, God Bless the Child), i crnačkih duhovnih pjesama (Happy Day, Amazing Grace), te raznih uspješnica zabavne i pop glazbe.

angels1__d7b.jpg
Angels in Harlem

Harlem Gospel Choir je osnovan 1986. godine u njujorškom Harlemu. Utemeljitelj zbora Allen Bailey uspio je svoje tada već više od dva desetljeća dugo iskustvo u zabavnoj industriji oplemeniti osnivanjem Harlem Gospel Choir-a kojim je spojio svoje aspiracije prema talent menadžmentu, kazališnoj produkciji i prikupljanju novčanih priloga u humanitarne svrhe.

Bailey je godinama bio promotor i suradnik poznatih umjetnika kao što su Lionel Ritchie & the Commodores, Prince, Michael Jackson i Isaac Hayes, a njegov utjecaj u zabavnoj industriji utjecao je i na razvoj zbora. Tijekom dugogodišnje karijere, zbor je surađivao s najvećim zvijezdama popa kao što su U2, The Chieftains, Diana Ross, Whoopi Goldberg, Harry Belafonte, Dixie Hummingbirds, Jimmy Cliff, Lyle Lovett, Lisa Marie Presley i mnogi drugi. Interpretacijom pop uspješnica uspjeli su pridobili naklonost širokog sloja publike, neovisno o vjerskim i drugim uvjerenjima.

Angels in Harlem Gospel Choir je prva postava Harlem Gospel Choir-a iz New Yorka koja je u svoje 24 godine postojanja obišla gotovo cijeli svijet u želji da svoje poruke ljubavi i mira podijeli s tisućama ljudi različitih kultura. Njihova misija je promovirati afroameričku kulturu kroz gospel što svojim dinamičnim nastupima i uspjevaju, a njegujući kulturu svog rodnog Harlema prozvani su anđeoskim ambasadorima Harlema ("Angelic Ambassadors of Harlem").

Cijene ulaznica iznose 180, 210 i 240 kuna. Ulaznice u pretprodaji možete kupiti na blagajni KD Lisinski, web stranici KD Lisinski te na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima.

Više informacija o izvođaču potražite na službenoj web stranici.

24.11.2010. 08:16:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh