« Sport
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
NISAM VRIJEĐAO DOMENECHA

Anelka namjerava tužiti L'Equipe

Prema pisanju L'Equipea Domenech je u poluvremenu prigovorio Anelki na njegovoj igri, na šta mu napadač Chelsea uzvratio. "J... se, prljavi kurvin sine"

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

tužba

,

Raymond Domenech

,

L'Equipe

,

Cantona Facebook

,

LGG

Francuski nogometaš Nicolas Anelka (31) najavio je tužbu protiv francuskog sportskog dnevnika L'Equipe zbog napisao o njegovoj svađi s bivšim izbornikom "Tricolora" Raymondom Domenechom za vrijeme SP-a u Južnoj Africi. Anelka je priznao kako je u poluvremenu utakmice Francuska - Meksiko došlo do svađe između njega i izbornika, međutim tvrdi kako nije opsovao izbornika.

Prema pisanju L'Equipea Domenech je u poluvremenu prigovorio Anelki na njegovoj igri, na šta mu napadač Chelsea uzvratio. "J... se, prljavi kurvin sine". Francuski napadač je nakon te utakmice izbačen iz reprezentacije i potjeran kući. "To nisu bile moje riječi, a za to imam i svjedoke. Zbog toga sam odlučio podići tužbu protiv L'Equipea," kazao je Francuz.

>> Nicolas Anelka izbačen iz francuske reprezentacije

Nakon njegova izbacivanja ostatak momčad je odbio trenirati što je bio završni čin sramotne predstave Francuza na World Cupu. U tri utakmice odigrane u Južnoj Africi Francuzi su osvojili samo jedan bod. Sva 23 igrača francuske nogometne reprezentacije koji su bili na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici kažnjena su nepozivanjem na pripremnu utakmicu protiv Norveške, a za Anelku je reprezentacija završena priča. (hina/metro-portal)

31.07.2010. 12:20:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh