« Nogomet SP 2010.
objavljeno prije 14 godina
U BANANI

Nicolas Anelka izbačen iz francuske reprezentacije

Anelka je na poluvremenu utakmice protiv Meksika vrijeđao izbornika Domenecha koji ga je potom zamijenio

Nicolas Anelka
Nicolas Anelka (Getty Images)
Više o

Raymond Domenech

,

Cantona Facebook

,

Frederic von Anhalt

,

klub SAX

,

djeca i mladež

Francuski napadač Nicolas Anelka u subotu nije trenirao s ostatkom momčadi jer je izbačen zbog vrijeđanja izbornika Raymonda Domenecha na poluvremenu utakmice 2. kola skupine A na Svjetskom prvenstvu protiv Meksika, doznaje se iz kampa francuske reprezentacije.

Kako piše francuski list L'Equipe, Anelka nije dobro primio Domenechovu kritiku, uzvratio je pogrdnim riječima i zato je zamijenjen na poluvremenu utakmice protiv Meksika koji je na kraju pobijedio. List piše da izbornik na napadača Chelsea nije vikao već mu je smirenim glasom pokušao ukazati na pogreške. Francuski mediji navode da je ozračje među igračima više nego loše, međusobno su posvađani, a izbornika uopće ne doživljaju ozbiljno.

>> Meksiko zgazio očajnu Francusku 2:0

Francuzi su poraženi od Meksika s 2:0 i njihove šanse za plasman u osminu finala su minimalne, dok ih je francuski tisak već "pokopao".

>> Izabrano 50 najboljih napadača

Televizijska postaja Canal plus objavila je kako će se Anelka vratiti u Francusku u nedjelju, te će se morati pojaviti pred Disciplinskom komisijom Francuskog nogometnog saveza. (hina/metro-portal)

19.06.2010. 18:26:58
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh