Metro-portal.hr

objavljeno 31.07.2010. 12:20:00
NISAM VRIJEĐAO DOMENECHA

Anelka namjerava tužiti L'Equipe

Prema pisanju L'Equipea Domenech je u poluvremenu prigovorio Anelki na njegovoj igri, na šta mu napadač Chelsea uzvratio. "J... se, prljavi kurvin sine"

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)

Francuski nogometaš Nicolas Anelka (31) najavio je tužbu protiv francuskog sportskog dnevnika L'Equipe zbog napisao o njegovoj svađi s bivšim izbornikom "Tricolora" Raymondom Domenechom za vrijeme SP-a u Južnoj Africi. Anelka je priznao kako je u poluvremenu utakmice Francuska - Meksiko došlo do svađe između njega i izbornika, međutim tvrdi kako nije opsovao izbornika.

Prema pisanju L'Equipea Domenech je u poluvremenu prigovorio Anelki na njegovoj igri, na šta mu napadač Chelsea uzvratio. "J... se, prljavi kurvin sine". Francuski napadač je nakon te utakmice izbačen iz reprezentacije i potjeran kući. "To nisu bile moje riječi, a za to imam i svjedoke. Zbog toga sam odlučio podići tužbu protiv L'Equipea," kazao je Francuz.

>> Nicolas Anelka izbačen iz francuske reprezentacije

Nakon njegova izbacivanja ostatak momčad je odbio trenirati što je bio završni čin sramotne predstave Francuza na World Cupu. U tri utakmice odigrane u Južnoj Africi Francuzi su osvojili samo jedan bod. Sva 23 igrača francuske nogometne reprezentacije koji su bili na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici kažnjena su nepozivanjem na pripremnu utakmicu protiv Norveške, a za Anelku je reprezentacija završena priča. (hina/metro-portal)

31.07.2010. 12:20:00
http://metro-portal.hr/anelka-namjerava-tuziti-lequipe/45442/