« Glazba
objavljeno prije 1 godinu
NAJAVE

Andreja, Rundek & Ekipa "Ftičeki" donose međimurski zvuk u centar Zagreba

Nova sezona „Čaše osvježavajućeg zvuka“ u Hoću knjigu Megastoreu u Bogovićevoj 7 počinje u srijedu 12.9. u 18 sati i to pretpremijernim nastupom Andreje Kurelec Košavić te Darka Rundeka & Ekipe „Ftičeki“

Sjajna svirka, ne propustite
Sjajna svirka, ne propustite (Menart)
Više o

Čaša osvježavajućeg zvuka

,

Andreja Kurelec Košavić

,

Darko Rundek

Zagrebačku pjevačicu, trubačicu i performericu Andreju Kurelec Košavić s Rundekom & Ekipom povezao je rad na albumu MURA. Andreja je izabrala 12 svojih najdražih međimurskih pjesama, koje je odavno željela otpjevati i snimiti. Darko Rundek je preuzeo ulogu umjetničkog voditelja.

Članovima Ekipe: Roku Crniću (kontrabas), Silviju Bočiću (bubnjevi, gitara), Miri Manojloviću (vibrafon, udaraljke), Ani Kovačić (saksofon) i Igoru Pavlici (truba), pridružili su se Nataša Radušić (mandolina) i Marko First (violina) iz grupe Cinkuši. Većina ovih muzičara je već svirala s Andrejom u grupi Cul-de-Sac, Drunkboat Orchestra i na neformalnim svirkama.

Ovom prilikom nastupit će u sastavu od 5 članova: Andreja Kurelec Košavić, Darko Rundek, Igor Pavlica, Silvijo Bočić i Ana Kovačić. 

Godišnji odmori su završili, a zagrebačke ulice i dalje prže visoke rujanske temperature. Kako bismo se odmaknuli od poslovnih obaveza koje su nas dočekale pri povratku s godišnjih te se prisjetili laganih ljetnih ritmova i uživancija s plaže, osvježenje stiže u pravi tren i to u obliku glazbene poslastice u knjižari u centru grada.

 Ne propustite ovaj sjajan glazbeni nastup koji je na rasporedu 12. rujna u 18 sati. Listajte nove naslove u prekrasno uređenom Megastoreu, uživajte u svirci prekaljenih i poznatih glazbenika te se osvježite uz vitaminsku injekciju Cedevite. Ulaz je besplatan. Vidimo se u Hoću knjigu Megastoreu!

Andreju, Rundeka & Ekipu „Ftičeke" možete pratiti na njihovoj službenoj Facebook stranici.

Sve detalje o nastupu u knjižari Hoću znanje pratite na facebook eventu.

09.09.2018. 18:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh