« Hrvatska
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
ODABRANA

Američki "Glamour" Jadranku Kosor proglasio ženom godine

Ime hrvatske premijerke Jadranke Kosor našlo se među 18 imena najutjecajnijih žena u svijetu politike 2010. godine

Jadranka Kosor
Jadranka Kosor (Nina Đurđević/CROPIX)
Više o

Jadranka Kosor

,

Glamour

,

Žena godine 2010.

Hrvatska premijerka Jadranka Kosor može se pohvaliti još jednim priznanjem internacionalnih razmjera. Naime, američki časopis za žene, poznati Glamour, našu je političarku proglasio Ženom godine 2010. Informacija je objavljena na internetskim stranicama spomenutog časopisa. Tako se ime hrvatske premijerke našlo u društvu još 18 imena najmoćnijih političarki svijeta, predsjednica država ili vlada koje su se također okitile ovim laskavim priznanjem.

Valja spomenuti da časopis ovo priznanje dodjeljuje već dva desetljeća. Povodom dvadesete obljetnice nagrada je 2010. nazvana "Ženski šefovi država: Izabrane". Glamour piše kako se broj ovakvih žena udvostručio u dvadeset godina što je iznimno pohvalno. Žene su danas sposobne mijenjati povijest u globalnom smislu. Kad se radi o veličanju jadranke Kosor, Glamour navodi kako je ona neustrašivi borac protiv korupcije, spolnim stereotipima i nasiljem.  Svečana dodjela nagrada održava se sljedećeg tjedna u Muzeju suvremene umjetnosti u New Yorku.

02.11.2010. 19:00:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    ilaneo
    25.05.2011. 00:41
    Nadamo se da ce se ta necuvena legendarna lakrdija lazi i muljanja, kao i zaba-vljenja i kreketanja sa Ko-seri-com uskoro puknuti kao napuhani balon te da ce Ja-drank-a zavrsiti na psihjatriji za svoje, licno i opce kao i drustveno dobro Hrvatske. Gospode pomozi nam barem jednom, ljubi te hrvatski narod u ime svih nasih patnji radi grijehova nasih Velik-a-na. Hvala ti dobri Boze, barem nas spasi glupo-s-ti nevidjenih i necuvenih od nase Kosar-ice.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh