« Svijet
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
odbjegla nevjesta?

Američka postdiplomantica s Yalea nestala nekoliko dana prije vjenčanja

Annie Le zadnji put je viđena u utorak, 8. rujna u svom laboratoriju nakon čega joj nema traga

(www.cbsnews.com)
Više o

Yale

,

Annie Le

,

potraga na nestalom

Policija već danima traži 24-godišnju studenticu Sveučilišta Yale, Annie Le. Djevojka je nestala iz američkoga grada New Haven manje od tjedan dana prije vlastitog vjenčanja koje je planirano za ovu nedjelju.

Annie je postdiplomantica farmakologije na Yaleu, a zadnji put je viđena u svom laboratoriju u utorak, 8. rujna.

Torbica, mobitel, novac i kreditne kartice nađeni su u njezinom uredu, a nije kontaktirala obitelj, prijatelje niti kolege s posla.

Policija za djevojkom traga uz pomoć pasa, a pregledane su i sigurnosne kamere Sveučilišta. U istragu se uključio i FBI, kao i zaručnik, obitelj, prijatelji i kolege nesretne djevojke.

Spekulacije da je djevojka jednostavno pobjegla prije vjenčanja se odbacuju. Annie je, kako kažu njoj bliske osobe, bila vrlo sretna i uzbuđena zbog udaje.

Annie Le je azijskog podrijetla, smeđe boje kose i smeđih očiju.

FBI agenti primijećeni su u četvrtak u njezinom stanu u New Havenu ali odbili su bilo što komentirati. U petak su pak razgovarali s jednim od profesora nestale studentice koji bi mogao imati veze sa slučajem.  Sumnjivo je to što je profesor naglo i bez objašnjenja otkazao predavanje koje je trebalo biti otprilike u vrijeme kada je nestala.

Sveučilište Yale je ponudilo nagradu od 10,000 američkih dolara za svaku informaciju koja bi mogla pomoći u rasvjetljavanju ovog slučaja.

12.09.2009. 11:59:26
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh