« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci
IGRE

AMD objavio paket igara

AMD je objavio najnoviji “Performance to Advance Your Adventure” paket igara, nudeći igračima besplatan pristup dugo očekivanoj  igri UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection.

Uncharted
Uncharted (Sanja Ledinek)
Više o

Uncharted

Uz kupnju kvalificirajućeg procesora za stolna računala serije Ryzen 5000 u Linksu ili ADM-u, korisnici će dobiti primjerak kolekcije koja uključuje UNCHARTED 4: A Thief's End i UNCHARTED: The Lost Legacy, donoseći snagu Ryzena u gustu džunglu i adrenalinsku akciju nagrađivane serije.

AMD proizvodi nude brojne značajke i mogućnosti za podizanje igranja na višu razinu, koij su implementirani u UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection:

· FidelityFX Super Resolution 2.0  -  igrači će moći povećati broj sličica u sekundi dok traže svoju sreću kao Nathan Drake ili Chloe Frazer, uz AMD-ovu tehnologiju temporalnog povećanja razlučivosti. FSR 2 koristi vrhunske algoritme za povećanje broja sličica u sekundi i isporuku visokokvalitetnog iskustva igre visoke razlučivosti u UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection, na širokom rasponu kompatibilnih grafičkih kartica.

· AMD RadeonTM Image Sharpening - tehnologija upscalinga implementirana kroz upravljački software, a koja poboljšava i vraća jasnoću vizualnim elementima u igri koji su možda bili omekšani drugim efektima, ističući detalje objekata bez stvaranja nekih vizualnih artefakata koji se vide u drugim efektima izoštravanja.

· Tehnologija AMD FreeSyncTM - eliminirajte zastajkivanje i/ili kidanje u igrama i video zapisima zaključavanjem brzine osvježavanja zaslona na broj sličica u sekundi grafičke kartice.

Igrači mogu aktivirati svoju komplementarni kod za igru na AMD-ovom portalu za aktivaciju, koji je već dostupan kada se igra pokrene na Steamu i Epic Games Storeu 19. listopada.

23.10.2022. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh