« Svijet
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
NEMA DOKAZA

Al Gore oslobođen optužbi za seksualno napastovanje maserke

Gorea je za napastovanje optužila maserka Molly Hagerty; u istrazi se pokazalo da je bila dobro plaćena da svoju optužbu iznese u jednom tabloidu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Al Gore

,

optužbe

,

The King's Speech

,

nutritivne vrijednosti

Bivši američki potpredsjednik i dobitnik Nobelove nagrade za mir Al Gore oslobođen je sumnje za seksualno napastovanje maserke, objavilo je tužiteljstvo savezne države Oregona. Michael Schrunk, tužitelj okruga Multnomaha, objavio je u petak da je suglasan s preporukom policije da se istraga protiv Gorea obustavi i da se ne poduzima nikakav kazneni progon.

Gorea je za napastovanje optužila maserka Molly Hagerty. Policija je u istrazi utvrdila da je njezina priča puna proturječnosti, da nema nikakvih dokaza koji bi je potkrijepili i da je bila dobro plaćena da svoju optužbu iznese u jednom tabloidu.

Hagerty je i prije tvrdila da ju je Gore na kraju masaže seksualno napastovao u hotelu u Portlandu 2006. godine, ali je policija zatvorila slučaj zbog nedostatka dokaza. Slučaj je bio ponovo otvoren nakon njezina nedavna intervjua National Enquireru. (hina/metro-portal)

31.07.2010. 14:16:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh