« Televizija
objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca
COOL

Akvizicije programa velikih igrača

SkyShowtime i Warner Bros. Discovery objavljuju da je potpisan ugovor o velikoj akviziciji programa

SkyShowtime se dogovorio...
SkyShowtime se dogovorio... (Arhiva)
Više o

Warner Bros

,

Discovery

,

HBO Max

,

SkyShowtime

SkyShowtime - sljedeća velika streaming usluga za Europu - objavila je danas da je stekla ekskluzivna europska prava za 21 lokalnu seriju od Warner Bros. Discovery, uključujući neke od najpopularnijih i najhvaljenijih serija HBO Maxa iz regije. Ukupno, ugovor osigurava SkyShowtime 168 epizoda-preko 150 sati-novog i prethodno emitiranog izvornog programa. Financijski uvjeti nisu objavljeni.

Ugovor-koji uključuje tri potpuno nove serije čija je produkcija dovršena i imat će svjetsku premijeru na SkyShowtimeu 2023.-značajno ubrzava ulazak tvrtke u proizvodnju originalnog sadržaja. Nove emisije, koje će biti označene kao SkyShowtime Originals, uključuju ID (Finska i Švedska), Pobjednik (Češka i Slovačka) i Warszawianka (Poljska). Osim toga, SkyShowtime će također premijerno prikazati drugu sezonu Miliom ili silom (Španjolska). Datumi premijera ovih serija bit će objavljeni naknadno.

Druge popularne serije kupljene u sklopu ugovora uključuju nekoliko serija koje su nedavno premijerno prikazale nove sezone na HBO Maxu, ali će sada imati svoj ekskluzivni dom na SkyShowtimeu. To su Beartown (Švedska), Došljaci iz prošlosti (Norveška), Kamikaze (Danska), Požuda (Švedska) i Doušnik  (Mađarska).

SkyShowtime će imati pravo naručiti nove sezone za svih devet serija. SkyShowtime će imati opciju stjecanja prava za cijeli svijet na sve obnovljene emisije.

Uz nove originalne serije, ugovor poboljšava SkyShowtimeovu veliku bazu prepunu kritički hvaljenih serija na vrijeme za njihova preostala lansiranja na tržištima u Europi. Uz devet novih i aktualnih serija, više sezona 12 uspješnih serija HBO Maxa bit će dostupne ekskluzivno na SkyShowtimeu počevši od ožujka 2023.

Ti naslovi uključuju: Zajedno i gladni (Češka), Gurmanska ljubav (Španjolska), Hackerville (Rumunjska), Knutby: Slijepo vjerovanje (Švedska), No Activity (Španjolska), One True Singer (Rumunjska), Ruxx (Rumunjska), Spavači (Češka) , Uspjeh (Hrvatska), Sve ostalo (Španjolska), Teška lova (Rumunjska) i Dobro došli u Utmark (Norveška).

Sve kupljene emisije bit će dostupne pretplatnicima SkyShowtimea na sva njegova 22 tržišta.

Izvršni direktor SkyShowtimea Monty Sarhan je izjavio: "Ovo je značajan posao za SkyShowtime, koji nam daje trenutno uporište na području originalnog programa znatno prije plana. Kao streaming usluga stvorena posebno za Europu, SkyShowtime je predan potrošačima na našim tržištima. Lokalni program važan je dio naše strategije i drago nam je što smo dom za ove nove serije, kao i popularne emisije koje su imale odjeka kod publike diljem nordijskih zemalja i na području Srednje i Istočne Europe i Španjolske."

SkyShowtime, koji je dobio regulatorno odobrenje u veljači, nastavlja graditi svoj programski tim na svim svojim tržištima. Osim emisija dobivenih ovim ugovorom, SkyShowtime pojačava vlastite sposobnosti proizvodnje originalnog programa.

Jon Farrar, voditelj programiranja u SkyShowtimeu, je rekao: "Lokalni originalni program uvijek je bio ključni dio našeg sadržaja. Oduševljeni smo što možemo najaviti ovaj prvi korak u našoj proizvodnji originalnog programa. Iznimno smo posvećeni našim tržištima i veselimo se suradnji s lokalnim piscima i producentima kako bismo našim pretplatnicima donijeli još autentičnije priče."

Kako je namijenjen cijeloj Europi, SkyShowtime ima timove u šest regionalnih ureda. Njegove aplikacije i sadržaj bit će dostupni na 18 različitih jezika na 22 tržišta.

SkyShowtime je već aktivan na 12 tržišta. Prvi puta je lansiran u rujnu u Danskoj, Finskoj, Norveškoj i Švedskoj, nakon čega su uslijedila lansiranja u Nizozemskoj i Portugalu u studenom. U prosincu je usluga streaminga pokrenuta u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Srbiji i Sloveniji. SkyShowtime će se lansirati na preostalim tržištima Albanije, Andore, Češke, Mađarske, Kosova, Sjeverne Makedonije, Poljske, Rumunjske, Slovačke i Španjolske u prvom kvartalu 2023.

Osim lokalnog programa, SkyShowtime nudi ekskluzivne televizijske premijere, kino filmove, nove i ekskluzivne igrane serije, dječji i obiteljski sadržaj te izbor legendarnih naslova i box setova od Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME ®, Sky Studios i Peacock - sav streaming koji trebate od sada na jednom mjestu.

13.01.2023. 18:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh