« Televizija
objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca
SKYSHOWTIME

Jurski svijet: Carstvo

Jurski svijet: Carstvo - postaje dostupno za streamanje na SkyShowtime od 10. veljače

Jurski svijet: Carstvo
Jurski svijet: Carstvo (Arhiva)
Više o

SkyShowtime

,

Jurski svijet: Carstvo

Jursko doba dostiže svoj epski kraj u filmu Jurski svijet Carstvo, koji dolazi pred publiku SkyShowtimea u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji od 10. veljače.

Chrisu Prattu i Bryce Dallas Howard pridružuju se dobitnica Oscara® Laura Dern, Jeff Goldblum i Sam Neill u filmu Jurski svijet Carstvo, vratolomnoj, suvremenoj i veličanstvenoj avanturi koja se odigrava po čitavom planetu. Četiri je godine prošlo od uništenja Isla Nublar - dinosauri sada širom svijeta žive skupa s ljudima i prijete da od njih preuzmu mjesto predatora na vrhu hranidbenog lanca. Jurski svijet Carstvo režirao je Colin Trevorrow (Jurski svijet) i predstavlja nove članove glumačke ekipe. To su: DeWanda Wise, Mamoudou Athie, Dichen Lachman, Scott Haze i Campbell Scott. Također uključuje glumce iz prethodne postave, među kojima su BD Wong, Justice Smith, Daniella Pineda i Omar Sy.

Jurski svijet Carstvo, iz studija Universal Pictures i Amblin Entertainment, ovu franšizu vrijednu više od 5 milijardi dolara smiono lansira na neistraženi teritorij, prikazujući nikad viđene dinosaure, vratolomnu akciju i zadivljujuće nove vizualne efekte. I ovaj su film producirali nagrađivani producenti čitavog serijala Frank Marshall i Patrick Crowley, obojica članovi uvaženog Udruženja filmskih producenata Amerike, a sve pod dirigentskom palicom kreatora ove franšize, legendarnog dobitnika Oscara® Stevena Spielberga, te Alexandre Derbyshire i Colina Trevorrowa.

SkyShowtime dom je novih kinohitova iz studija Universal Pictures i Paramount Pictures, koji će postati dostupni nakon početka prikazivanja u kinima i puštanja u promet izdanja za kućna kina. Među novim filmovima koji dolaze na SkyShowtime jesu: Top Gun: Maverick, Malci: Kako je Gru postao Gru, Loši momci i Crni telefon. Druge filmske uspješnice koje će biti dostupne na usluzi uključuju Iskupljenje, Downton Abbey: Novo doba i Belfast. 

SkyShowtime donosi najbolju zabavu iz najvećih svjetskih studija i najbolje scenarije. Usluga s tisućama sati kvalitetne zabave za cijelu obitelj bit će mjesto sa širokom ponudom najiščekivanijih serija i filmova.  


Usluga SkyShowtime dostupna je izravno putem aplikacije SkyShowtime na uređajima Apple iOS, tvOS, Android, Android TV, Google TV i LG TV te putem web-mjesta: www.skyshowtime.com


U Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji, usluga SkyShowtime bit će dostupna za streamanje za 5,99 € mjesečno. Ako se korisnici registriraju do 25.1, doživotno plaćaju pola pretplate - 2,99 € mjesečno.U Bugarskoj će usluga biti dostupna za 3,99 € mjesečno.

06.01.2023. 10:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh