« Televizija
objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca
NAJAVE

Originalna humoristična serija Smiješna Žena

S glumačkom postavom koju čine: Gemma Arterton, Tom Bateman, Arsher Ali, David Threlfall, Rupert Everett, Clare-Hope Ashitey, Alexa Davies, Alistair Petrie, Matthew Beard i Leo Bill, Smiješna žena bit će dostupna na SkyShowtimeu od 10. veljač

Nova serija
Nova serija (Arhiva)
Više o

SkyShowtime

,

Smiješna žena

S glumačkom postavom koju čine: Gemma Arterton, Tom Bateman, Arsher Ali, David Threlfall, Rupert Everett, Clare-Hope Ashitey, Alexa Davies, Alistair Petrie, Matthew Beard i Leo Bill, Smiješna žena bit će dostupna na SkyShowtimeu od 10. veljače.

Vrhunac je poletnih 60-ih i Barbara Parker (Gemma Arterton) upravo je okrunjena za Miss Blackpoola - ali život mora biti nešto više od osvajanja titule kraljice ljepote u primorskom gradu, zar ne? Ona želi biti... netko. Blistava svjetla Londona zovu, a naša odlučna junakinja kreće na put otkrivanja tog „nekog". London s kojim se susreće nije tako uzbudljiv kao onaj o kojem je čitala i koji je gledala na televiziji. No, nakon niza neuspjeha, Barbara se nađe na nepoznatom terenu - na audiciji za televizijsku humorističnu seriju. Barbarina beskompromisna sjevernjačka duhovitost pokazuje se kao faktor X koji nedostaje seriji. Ona dobiva ulogu i postaje dio revolucionarnog novog sitcoma koji će u narednim desetljećima imati utjecaj na britansku komediju. Iako je izazovno biti žena u pretežito muškom okruženju, Barbara „pronalazi svoju smiješnu stranu"i redefinira prevladavajući stav prema smiješnim ženama te u tom procesu iznova otkriva sebe.

Seriju je napisala višestruko nagrađivana spisateljica Morwenna Banks, a režirao Oliver Parker, svojedobno nominiran za nagradu BAFTA-e.

SkyShowtime donosi najbolju zabavu iz najvećih svjetskih studija i najbolje scenarije. Usluga s tisućama sati kvalitetne zabave za cijelu obitelj bit će mjesto sa širokom ponudom najiščekivanijih serija i filmova. 

Usluga SkyShowtime dostupna je izravno putem aplikacije SkyShowtime na uređajima Apple iOS, tvOS i Android te putem web-mjesta: www.skyshowtime.com.

U Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji, usluga SkyShowtime bit će dostupna za streamanje za 5,99 € mjesečno. Ako se korisnici registriraju do 25.1, doživotno plaćaju pola pretplate - 2,99 € mjesečno.U Bugarskoj će usluga biti dostupna za 3,99 € mjesečno.

17.01.2023. 14:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh