« Hi-tech
objavljeno prije 5 mjeseci i 20 dana
SAVJETI

Aktivno pratite svoje zdravlje

HONOR 90, HONOR Watch 4 i Health aplikacija – idealna kombinacija za sve koji aktivno prate svoje zdravlje

HONOR Watch 4
HONOR Watch 4 (HONOR)
Više o

Honor 90 serija

,

HONOR Watch 4

,

Health aplikacija

Globalni tehnološki brend HONOR u središte razvoja svih svojih proizvoda stavlja čovjeka, s naglaskom na očuvanje i poticanje zdravog načina života. Tako je nedavno predstavio i novu verziju svoje HONOR Health aplikacije koja je kreirana kako bi inspirirala i potaknula pojedince na zdraviji i svjesniji životni stil.

Aplikacija pruža alate za regulaciju disanja, ublažavanje stresa i promicanje mirnog sna, može služiti kao digitalni zdravstveni dnevnik, a nudi i opcije za praćenje rezultata vježbanja, uz besprijekorno upravljanje unutar jednog sučelja - i na, primjerice, HONOR Watch 4 pametnom satu i na HONOR 90 mobilnom uređaju. 

HONOR 90 tako u kombinaciji s HONOR Watch 4 i HONOR Health aplikacijom može postati idealan partner u praćenju novih zdravih navika. HONOR Watch 4 ima veliki 1,75-inčni AMOLED uvijek uključen zaslon u boji i brzinu uzrokovanja dodira do 120 Hz te svojim korisnicima pruža jednostavan i jasan pristup obavijestima i porukama u svakom trenutku. Dizajniran je sa značajkama koje unapređuju iskustvo vježbanja, a povezujući ga s HONOR 90 mobilnim uređajem i Health aplikacijom, korisnici mogu dobiti jedinstveno wellness iskustvo praćenja svojih zdravstvenih navika te dobiti motivaciju za još proaktivniji životni stil. HONOR Watch 4, također, može procijeniti korisnikovu kondicijsku dob i predstaviti procjenu kondicije na temelju same izvedbe i drugih raznih pokazatelja. Niz optičkih mikroleća ispod pametnog sata radi s algoritmima umjetne inteligencije za točno i kontinuirano praćenje1 otkucaja srca, pružajući pravovremena upozorenja ako postoje kakve abnormalnosti. Stres, zasićenost kisikom (SpO2)2, kvaliteta sna i menstrualni ciklusi mogu se, također, pratiti i pregledavati putem pametnog sata i popratne aplikacije. Ili pametnog telefona.

HONOR 90 ima jedan od najboljih zaslona dosad - uređaj dolazi sa 6,7-inčnim zakrivljenim OLED zaslonom koji ima visoku 1.5K rezoluciju (1.200 x 2.664) i frekvenciju osvježavanja koja ide do 120 Hz. Zaslon se može pohvaliti maksimalno deklariranim osvjetljenjem od 1.600 nita, DxOMarkovim Gold certifikatom, 100-postotnim DCI-P3 spektrom te podrškom za prikaz 1,07 milijardi boja i HDR10+ tehnologijom. Sve to uvelike olakšava i praćenje rezultata i podataka unutar HONOR Health aplikacije, čineći i vježbanje jednostavnijim, čak i na suncu.

Osim toga, HONOR 90 odlikuju i vodeće značajke za osiguranje udobnosti očiju. Uređaj je dobio TÜV Rheinland Flicker Free certifikat i postigao nivo sigurnog zatamnjivanja, što ga čini idealnim za današnju generaciju koja dugo vremena provodi gledajući sadržaj na svojim pametnim telefonima. Prednost ove tehnologije potvrdili su i znanstvenici koji su testirali najnoviji HONOR 90 te istaknuli kako je riječ o značajkama koje pomažu u ublažavanju naprezanja očiju, što može utjecati i na krvni tlak, broj otkucaja srca i ljudski metabolizam.

Jedna od velikih prednosti HONOR-a 90 je i ugrađena velika baterija od 5000 mAh koja podržava cjelodnevno korištenje, što znači da će svatko moći neometano i neopterećeno vježbati. Jednim punjenjem, pametni telefon može pružiti do 19,5 sati neprekidnog lokalnog video streaminga. Kada je baterija na izmaku, korisnici je mogu napuniti do 45% uz 66W HONOR SuperCharge u samo 15 minuta, što minimalizira vrijeme isključenja. Brzo i energetski učinkovito, HONOR 90 pokreće Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 Accelerated Edition, koji ima 20% bolju GPU i 30% bolju AI izvedbu u usporedbi s prethodnikom.

HONOR 90 dostupan je u po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 549 eura, HONOR Watch 4 dostupan je u dvije boje - zlatnoj i crnoj, preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 149 eura, a aplikacija je besplatna za preuzimanje.

10.11.2023. 08:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh