« Hi-tech
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
PRIJAVITE SE

AI BattleGround – Natjecanje u programiranju umjetne inteligencije

Natjecatelji će za svoj trud biti vrijedno nagrađeni - i to u iznosu od 10 000 kn za prvo mjesto, 5 000 kn za drugo mjesto i 2 000 kn za treće mjesto

Dođite na AI Battleground i pokažite što znate!
Dođite na AI Battleground i pokažite što znate! (BEST Zagreb)
Više o

BEST Zagreb

,

AI Battleground

Studentska udruga BEST Zagreb u suradnji s IT tvrtkama, nakon uspješne prve inačice, organizira drugo natjecanje ovog tipa u Hrvatskoj. Početkom prosinca, timovi će sa svojim botovima odmjeriti snage u simulacijskoj areni. Cilj natjecanja je pružiti programerima priliku da pokažu svoje znanje i predstave se istaknutim tvrtkama na hrvatskom IT tržištu. Natjecatelji će za svoj trud biti vrijedno nagrađeni - i to u iznosu od 10 000 kn za prvo mjesto, 5 000 kn za drugo mjesto i 2 000 kn za treće mjesto.

Nakon što članovi topic grupe BEST-a Zagreb predstave zadatak, natjecatelji će imati 20 sati za programiranje. Proglašenje pobjednika i predaja nagrada bit će 12. prosinca na svečanom zatvaranju u popodnevnim satima. Tvrtke partneri će se predstaviti prije/ nakon samog natjecanja te će studenti imati priliku stupiti u kontakt i dobiti sve informacije koje ih zanimaju.

Natjecatelji se prijavljuju u timovima do 4 osobe putem web stranice http://best.hr/aibg/index.html na kojoj će uskoro biti dostupno više informacija. Pravo prijave imaju studenti svih hrvatskih sveučilišta i ostalih visokoškolskih ustanova (veleučilišta i visoke škole). Prilikom prijave, natjecatelji su obavezni ostaviti svoj životopis koji će naknadno biti proslijeđen zainteresiranim tvrtkama partnerima.

BEST Zagreb je volonterska i neprofitna studentska organizacija koja djeluje u sklopu međunarodne organizacije Board of European Students of Technology i okuplja visokomotivirane studente s 95 tehničkih i tehnoloških sveučilišta u 33 zemlje diljem Europe. Cilj je uključivanje studenata u izazovne domaće i međunarodne projekte kao što su stručni seminari, treninzi, radionice, kulturne razmjene, rad u internacionalnim timovima, suradnja s budućim poslodavcima te inženjerska i stručna natjecanja.

Više informacija o pravilima i rokovima natjecanja možete naći na web stranici http://best.hr/aibg/index.html te na Facebook stranici https://www.facebook.com/BESTCodeChallenge.

28.10.2016. 12:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh