« Svijet
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
PROVOKACIJA ZA PROVOKACIJOM

Ahmadinedžad kao prorok: Izrael će uskoro otići dovraga

Iran ne priznaje suverenitet Izraela i ima antagonistički stav prema bliskoistočnom mirovnom procesu

Mahmud Ahmadinedžad
Mahmud Ahmadinedžad (Getty Images)
Više o

Izrael

,

Mahmud Ahmadinedžad

,

obustava nastave

,

lažni napad

Iranski predsjednik Mahmud Ahmadinedžad u nedjelju je izjavio da će Izrael uskoro otići "dovraga" i pozvao je zapadne zemlje da prestanu podupirati židovsku državu. "Polažu se temelji da cionistički režim uskoro ode dovraga, a svaka zemlja koja taj režim podupire pridružit će mu se na tom putu", rekao je Ahmadinedžad u govoru u gradu Ardebilu, na sjeverozapadu Iraka, koji je izravno prenosila televizija Habar.

Iran ne priznaje suverenitet Izraela i ima antagonistički stav prema bliskoistočnom mirovnom procesu. Izjava u nedjelju posljednja je u nizu Ahmadinedžadovih provokativnih izjava o Izraelu i Židovima posljednjih godina. Između ostaloga, predlagao je preseljenje te države u Europu ili Sjevernu Ameriku i doveo u pitanje opseg i značenje holokausta. (hina/metro-portal)

17.10.2010. 13:30:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    imejenuzno
    17.10.2010. 16:47
    Samo doljeva ulje na vatru jer mu je to zadatak. Njegova uloga je da napravi ono što je Albert Pike napisao 1871. u pismu Giussepe Mazzini-ju:

    Treći Svjetski Rat mora biti potaknut iskorištavanjem različitosti (uzrokovanih i potpaljenih od strane agenata Iluminata) između političkih cionista i vođa islamskog svijeta. Rat treba biti provođen na takav način da se Islam (muslimanski arapski svijet) i politički Cionizam (država Izrael) međusobno unište. U međuvremenu, ostalim će nacijama po tom pitanju (podijeljenosti i sukoba) ruke biti zavezane te će biti dovedene do potpune fizičke, moralne, spiritualne i ekonomske iscrpljenosti…

    Pustit ćemo s lanca nihiliste i ateiste; isprovocirat ćemo zastrašujuću socijalnu kataklizmu koja će u svojoj strahotnoj veličini nacijama jasno pokazati efekt potpunog ateizma te ishodište divljaštva i najkrvavijeg meteža. Tada će građani širom svijeta, obvezani da se obrane od revolucionarnih svjetskih manjina, istrijebiti te uništavače civilizacije. To mnoštvo građana, razočarano kršćanstvom, čiji će deistički duh od tog trenutka biti bez smjera i cilja, žudeći za idealom, ali ne znajući gdje da usmjere svoje obožavanje, primiti će .............
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh