« Žene
objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci
ŠTO ĆE UPALITI

Afrodizijaci za žene današnjice - znate li koji su?

Čokolada, kamenice ili ljuti začini više nisu dovoljni, suvremenu ženu uzbuđuju intelekt, novac, moć...

Što su afrodizijaci za žene današnjice?
Što su afrodizijaci za žene današnjice? (Shutterstock)
Više o

žene

,

seks

,

afrodizijak

,

prirodni afrodizijak

,

moć

,

najbolji afrodizijak

Tradicionalni afrodizijaci kao što su čokolada, kamenice ili jaki začini više ne ''pale'' na ženama. Naime, kako tvrdi poznati profesor psihologije David Buss sa Sveučilišta Texas, žene današnjice najboljim afrodizijacima smatraju moć, novac i inteligenciju.

Profesor Buss proučava žensku seksualnost sa psihološkog gledišta već niz godina, a o tome je izdao i nekoliko knjiga. Tvrdi da fizički izgled više nije toliko bitan - žena danas češće traže muškarca koji će je zaštititi i osigurati joj hranu na stolu i udoban dom.

>> Hrana koja će vam začiniti seksualni život

Velik učinak samim time ima novac, ali i moć. Simboli bogatstva na ženu moglu toliko jako djelovati da je može privući i muškarac koji je, na primjer, samo posudio luksuzni automobil. Ipak, takav muškarac mora brzo iskoristiti svoju povoljnu situaciju jer čim žena shvati pravo stanje stvari njezina seksualna želja će početi padati.

No, ako muškarac ima i nešto u glavi neće biti problema. Naime, žene ne žele samo novac i moć - vrlo je važna i inteligencija. Zato je najbolji afrodizijak pametan muškarac.

20.09.2012. 21:16:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Fufi
    20.09.2012. 22:13
    NOVAC
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh