« Svijet
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
ZAKUHAVA SE

Afera s Johnom Edwardsom sadrži i snimku seksa?

Vanbračna afera bivšeg američkog senatora u petak je dobila dodatni publicitet s objavom da postoji snimka seksa Edwardsa i njegove ljubavnice Rielle Hunter

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

John Edwards

,

afera

,

snimka seksa

Sud je u petak naredio vraćanje navodne 'seks trake' Rielle Hunter, s kojom Edwards ima vanbračnu kćer, što je nedavno sa zakašnjenjem priznao, izvijestio je CBS News.

Bivši Edwardsov pomoćnik Andrew Young, koji je nekada tvrdio da je on otac djeteta Rielle Hunter kako bi zaštitio Edwardsa, izjavio je u intervjuu TV mreži ABC News ovoga tjedna da je pronašao traku sa snimkom seksa dok je čistio kuću za prodaju. Young je odbio predati bilo kakav materijal, navodi CBS News.

Young je u intervju CBS-u rekao da je Edwards prepoznatljiv na snimci, a njegova supruga je kazala da žena na snimci nosi dijelove nakita kao i Hunter, ali da je inače neprepoznatljiva.

Video traka je snimljana uoči predizbora u Iowi 2008., na kojim je Edwards bio kandidat a Hunter je bila angažirana za video snimanje kampanje.

U subotu iz tiska izlazi Youngova knjiga "Političar", u kojoj detaljno opisuje kampanju i aferu. Edwards je nedavno priznao očinstvo kćerke i razdvojio se od svoje supruge Elizabeth.

U emisiji Nightline, ABC Newsa, u petak navečer Young je svjedočio i o drugim neugodnim detaljima vezanim uz aferu, uključujući i to da je Edwards o svojoj supruzi Elizabeth oboljeloj od raka, govorio kao da je čeka sigurna smrt. (hina/metro-portal)

30.01.2010. 10:28:59
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh