« Seks
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
Nova iskustva

9 razloga zašto striptiz barovi mogu začiniti vaš seksualni život

Na neki način radi se o igri troje osoba, samo nema diranja. Svako toliko parovi odlaze u striptiz klubove kako bi dobili novu inspiraciju za svoj seksualni život

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Dreamstime)
Više o

seks

,

striptiz-bar

,

parovi

1. Ne treba se ništa raditi - osjeća se dašak predigre prije nego zauzmete mjesta u takvom klubu. Parovi čak osjećaju uzbuđenje i pri samoj pomisli o odlasku na striptiz. Također se daje aluzija na ono što bi se moglo dogoditi kada se vrate kući.

2. Radi se o iskustvu koje povezuje - ljubavnici uživaju u igri među sobom i sa striptizetom, premda ostaju fokusirani na međusobno flertanje i dodirivanje. Striptizeta postaje zajednički objekt požude koji parove može zbližiti u seksualnom smislu.

3. Osjećaj posjedovanja je uzbudljiv - neki parovi vole plaćati mušteriji. Svjesno ili ne, osjećaju da kada plesačici daju novac, na neki način je i posjeduju.

4. Iskustvo povećava seksualni naboj - identificirajući se sa striptizetom, ljubavnici mogu osjećati požudu. U nekim drugim slučajevima, žena se može osjećati privlačnijom od plesačice. Nakon svega, blaga ljubomora može biti poticaj da se par posveti sebi.

5. Zabavno je - odlazak u striptiz klubove omogućuje nova iskustva koja ponekad mogu biti inspiracija u spavaćoj sobi.

6. Zabranjeno voće je slađe - unatoč popularnosti, iskustvo odlaska u takav klub još uvijek je tabu tema. Parovi ponekad vole isprobavati neuobičajene stvari koje samo dodatno mogu podmazati maštu i inspiraciju.

7. Priziva se seks i samo seks - odlazak u striptiz bar održava akciju kod kuće više seksualno orijentiranom i potiče parove da se zbliže.

8. Sigurno je - odlazak u strip klub ne uključuje nikakav rizik od spolnih bolesti. Parovi ne moraju brinuti o posljedicama, a uzbuđenja ipak ima dovoljno.

9. Smiruje ženski um - premda neke žene ne vole gledati svoje muškarce kako se uzbuđuju zbog plesačica, činjenica da znaju što točno rade umjesto da su u nedoumici na neki je način olakšavajuća.

08.12.2009. 19:04:17
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh