« Glazba
objavljeno prije 3 godine i 9 mjeseci
SHOW

80s party u Boogaloou

Vrata kluba će se otvoriti u 20 sati a plesni show će započeti u 21 sat, ulaz je besplatan do ponoći, a nakon ponoći će se ulaz naplačivati 20 kn

80s party za pamćenje
80s party za pamćenje (Arhiva)
Više o

klub Boogaloo

,

80's party

U subotu 11.07.2020. nastavljamo sa nizom 80's Partyja, najdugovječnijeg i najboljeg partija posvećenog popularnoj glazbi iz „zlatnih osamdesetih" u zagrebačkom popularnom Boogaloo Clubu koji se odvija jednom mjesečno i okuplja ljubitelje glazbe „zlatnih osamdesetih".

Ovoga puta će se u sklopu programa „Ljeto u Boogaloou" održati i plesni show na terasi kluba gdje će svoje perormanse izvest zagrebačke plesna grupa Nipriye koja njeguje tribal fusion plesni stil, popracen dark imidžem i odabirom glazbe, djeluju četiri godine, nastupaju po plesnim dogadajima u regiji i inozemstvu, zatim plesna grupa Walde koje će izvest plesove sa sabljama, krilima i činelicama te plesačica, Maya Hellfire uz gošću Goxu koje će izvest plesove koji će biti kombinacija različitih plesnih performancea sa rekvizitima i vatrom.

Vrata kluba će se otvoriti u 20 sati a plesni show će započeti u 21 sat, ulaz je besplatan do ponoći, a nakon ponoći će se ulaz naplačivati 20 kn. Također je najavljena i akcija sniženih cijena pića među kojima će biti bambus, gemišt, pive, žestice, a u ponudi će se za ovu priliku naći i novi koktel „Blue Boogie". (U slućaju kiše se program seli u prostorije kluba).

Nakon plesnog performancea ćete na najvećem i najboljem 80's Partyju u gradu ponovo moći uživati u zvukovima osamdesetih za što će se pobrinuti Tomi Phantasma uz pomoć Robija koji će vrtiti video spotove najvećih hitova osamdesetih.

Za one koji su zaboravili ili ne znaju, klub Boogaloo se nalazi u Ulici grada Vukovara 68 u sklopu Pučkog otvorenog sveučilišta, a ulaz u Boogaloo Club je iz ulice Ivana Lučića.
Dobrodošli!

Molimo sve posjetioce da se pridržavaju novih sigurnosnih mjera, a to su dezinfekcija ruku prilikom ulaska na terasu i u klupske prostorije te socijalna distanca od 1,5 metra od ostalih posjetitelja posebno kod naručivnja pića na šankovima.

FB event

03.07.2020. 10:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh