« Glazba
objavljeno prije 2 godine i 10 mjeseci
NAJAVE

80's Party ponovno u Boogalou 17. 7.

Početak partyja najavljen je za 19 sati, a ulaz će biti slobodan i besplatan tj za ulazak na party će vrijediti „stare mjere"

80s Party
80s Party (Arhiva)
Više o

Boogaloo

,

80's party

,

Tomi Phantasma

Nakon duže pauze zbog pandemije Covid-19 nastavljamo sa nizom 80's Partyja, najdugovječnijeg i najboljeg partija posvećenog popularnoj glazbi iz „zlatnih osamdesetih" u zagrebačkom popularnom Boogaloo Clubu koji se odvija jednom mjesečno.

Početak partyja najavljen je za 19 sati, a ulaz će biti slobodan i besplatan tj za ulazak na party će vrijediti „stare mjere" te će moći ući svi bez obzira da li posjeduju Covid propisnice ili ne.

Na najvećem i najboljem 80's Partyju u gradu ćemo ponovo moći uživati u zvukovima osamdesetih za što će se pobrinuti Tomi Phantasma, najpoznatiji hrvatski alter DJ koji je u svojoj trideset godišnjoj DJ karijeri obišao gotovo sve alter klubove grada Zagreba od Omladinskog Centra, Kulušića, Gjure, Concordije, Lapidarija, Jabuke, Močvare, Vintagea pa sve do Boogalooa gdje je sada resident.

Vrtiti će video spotove najvećih hitova osamdesetih tj 80's classics iz sinth pop, pop, new wave scene, a pored klasičnih osamdesetih će se vrtit i noviji bendovi koji svoju glazbu stvaraju na temeljima 80's zvuka poput Placebo, Editors, She Past Away, Suede, Heroes Del Silencio, Mondo Diao, Orgy, Franz Ferdinand, Interpol, Killers,....

Za one koji su zaboravili ili ne znaju, klub Boogaloo se nalazi u Ulici grada Vukovara 68 u sklopu Pučkog otvorenog sveučilišta, a ulaz u Boogaloo Club je iz ulice Ivana Lučića.
Dobrodošli! 

09.07.2021. 09:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh