« Život
objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci
2016

8 najboljih aplikacija za Android

Sve veća memorija pametnih telefona omogućava pretvaranje omiljenog gadgeta u srednje jako računalo, a evo čime se trebate opremiti za to

Svega ima na Android Marketu
Svega ima na Android Marketu (Arhiva)
Više o

aplikacije

,

Android

,

najbolje aplikacije

Aplikacija za pametne telefone doslovno svake sekunde ima sve više, konkurencija je svežešća, no red je na kraju godine proglasiti one najbolje koje su obilježile prethodnu godinu.

Donosimo osam aplikacija koje su ostavile najdublji trag na tržištu.

Adobe Pohotoshop Fix - uzima ono najbolje od Photoshopa i donosi to u pakiranju prilagođenom Android uređajima. Na korištenje vam je ponuđeno nekoliko desetaka alata koji će ukloniti sve nesavršenosti s vaših fotografija.

Anchor - najlakše ju je zamisliti kao 'podcaste' koji se miješaju s društvenim mrežama. Za korištenje je dovoljno snimiti jednu jednominutnu audio datoteku, a ostali korisnici se mogu uključiti dodajući svoje datoteke. Rezultat je beskonačan niz provokativnih diskusija.

Face Changer 2 - zahvaljujući ponajviše Snapchatu, zaluđenost virtualnim zamjenama lica je ovogodišnji apsolutni hit. Srećom, Face Changer 2 ostvarit će i vaše najluđe snove kad je zamjena lica u pitanju.

Giphy Cam - omogućit će vam stvaranje krasnih kombiniranih fotografija, ilustracija, filtera i drugih efekata koje će onda pretvoriti u GIF animaciju. Rezultati su urnebesni i stvaraju 'ovisnost'.

Google Duo - jednostavno ćete pronaći osobu koju želite nazvati, ali za razliku od klasičnog poziva s ovom aplikacijom svog sugovornika možete i gledati.

Hound - osobni pomoćnik odgovorit će i na vaša najkompleksnija pitanja i povezati vas s drugim uslugama (poput Ubera). Osim toga Hound možete postaviti da bude vaša primarna tražilica podataka.

Merged - jedna od najboljih puzzle igri koje su se pojavile ove godine. Kako biste je shvatili, najbolje bi bilo da ju skinete na svoj Android smartphone.

Slash Keyboard - jedna od najboljih aplikacija za zamjensku tastaturu na vašem smartphoneu. Nudi desetke mogućnosti koje će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike.

12.12.2016. 18:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh