« Život
objavljeno prije 7 godina
EH, DA ...

7 znakova da vas muškarac stvarno voli

Nije sve u razgovorima i redovitom spominjanju "Volim te", naprotiv "Volim te" se vrlo lako može pretvoriti u poštapalicu koja nema onu pravu težinu

Znakovi ljubavi su jasni...
Znakovi ljubavi su jasni... (FreeDigitalPhotos)
Više o

ljubav

,

prava ljubav

Kad muškarac voli onda žena to zna, i ako zna čitati njegove znakove, njegove poteze i njegove naume u svakom trenutku može potpuno biti sigurna u njihov međusobni odnos.

Nije sve u razgovorima i redovitom spominjanju "Volim te", naprotiv "Volim te" se vrlo lako može pretvoriti u poštapalicu koja nema onu pravu težinu značenja. Stoga tu stupaju na scenu njegove akcije, njegove radnje, njegov odnos, njegova velikodušnost.

Zanimljiva stvar u ljubavi pak je da svi mi komuniciramo međusobno na jedinstveni način, ali isto i pravu ljubav doživljavamo na jedinstveni način.

1. Uključuje partnericu u svaki aspekt svog života

Muškarac koji voli ženu, onda i želi da ona bude dio njegovog svakodnevnog života. Zajedno idete kod prijatelja, roditelja. Želi da oni vole tebe i da ti voliš njih. Želi da budeš svojevrsni produžetak njegovog bića da budeš dio svih bitnih događaju u njegovom životu.

2. Pokušava dati više nego što primi

Prava ljubav se bazira više na davanju, a manje na uzimanju. Muškarac koji voli uvijek će dati na najbolji nači na koji on to zna. Brinut će se, poštivati, slušati i obožavati. Neće ti trošiti energiju i dovesti do osjećaja da samo daješ i daješ..

Svih 7 znakova pročitajte na portalu Gentleman.hr

23.05.2017. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh