« Seks
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
SAVJETI

7 stvari koje garantiraju savršen seks

Savjeta o seksu nikad dosta, pogotovo onima koji misle da je dovoljno pogledati nekoliko pornića i sve što trebaju znati je tu ... jer nije!

Vježbati, vježbati i samo vježbati :)
Vježbati, vježbati i samo vježbati :) (Shutterstock)
Više o

seks

,

savjeti

,

savršen seks

Savjeta za dobar seks ima napretek, od onih prilično bizarnih do nekih koji se na prvi pogled mogu činiti dosadnima. 

No, ako pitate sveprisutnu Tracey Cox, seksualnu terapeutkinju koja je postala medijska zvijezda zahvaljujući upravo savjetima za bolji seks, postoji sedam stvari koje svatko treba napraviti kako bi mu seks bio savršen.

1. Slušanje i učenje - nikad dosta slušanja partnerovih želja i edukacije kako ih ispuniti

2. Teorija i praksa - naravno, nakon što nešto naučite, isprobajte s partnerom, i tako unedogled, sve dok oboje ne budete potpuno zadovoljni.

3. Vježbanje - naravno, što više seksa, to ćete biti bolji u njemu. Naravno, ako ste u vezi, onda obavezno i uvijek samo s partnerom, nema vježbanja u tuđem dvorištu.

4. Izbjegavanje rutine - naučili ste neke fore koje prilično dobro rade, pa zašto biste ih mijenjali? Upravo zato da ne postanu - dosadne.

5. Osuđivanje - izbjegavajte reagirati na želje koje vam partner predloži, bez obzira na to koliko vam smiješno ili grozno zvučale. Svatko ima svoje želje, možda je neka vaša vašem partneru potpuno izvan pameti.

6. Razgovor o seksu - tu srama jednostavno ne smije biti, nikada i nikako.

7. Samopouzdanje - trebati biti sigurni u sebe, svoje tijelo i mogućnosti, onda granice ne postoje. No, nemojte to brkati s arogancijom ili bahatošću ...

20.08.2016. 23:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh