« Seks
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
HMMM

7 dobrih strana seksa

Nikad dosta... reći će gotovo svatko, a ako niste sigurni je li to baš pravi pristup, evo vam štogod odličnih razloga da se i vi bacite na posao

Treba li uopće naglašavati sve dobre strane seksa?
Treba li uopće naglašavati sve dobre strane seksa? (Pexels)
Više o

seks

,

koristi

,

dobre strane

Ako vam ovih dana fali poticaja da se opustite među plahtama, dozvolite da vas mi nadahnemo. Predstavljamo vam 7 beneficija koje pruža vođenje ljubavi:

1. Podiže samopouzdanje

Pažnja koju nam netko posvećuje uvijek nas navodi da se osjećamo bolje, čak ako sami sebi ne djelujemo najprivlačnije. To još više vrijedi kad pokažemo golo tijelo nekome tko prepoznaje i cijeni njegovu ljepotu te uživa u njoj.

2. Smanjuje stres

Ponekad se jednostavn negdje trebamo ispuhati, pa zašto ona taj višak energije ne bismo pretvorili u kreativnost u krevetu i spojili ugodno s korisim?

3. Topli kalorije

Što se više krećete, time topite više kalorija. Ako niste sportski tip, seks je vrsta tjelovježbe koju ne biste trebali propustiti.

4. Pomaže zdravlju srca

Seks je neka vrsta vježbe, a svaka vježba je korisna za zdravlje srca.

5. Smanjuje bol

Isprike poput "boli me glava" više ne drže vodu. Seks je ono što će vas izliječiti. Ako se radi o glavobolji ili predmenstrualnim bolovima, on je idealno rješenje.

6. Učvršćuje vezu

Neki bi rekli da je seks vrhunac intimnosti među dvoje ljudi, drugi se ne bi složili. No ne može se osporiti da zdravi seksualni život pozitivno utječe na vezu i brak.

8. Poboljšava san

Nakon seksa opušteniji smo nego inače pa tako i lakše zaspimo.

Piše: Andrea Holi
07.09.2017. 21:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh