« Život
objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci
UPS

6 vrsta prevare u vezi

Nevjera ne mora biti samo fizička, postoji još pet različitih načina na koje ćete naštetiti svojoj vezi gotovo jednakim intenzitetom

Prevara ima čak šest vrsta ...
Prevara ima čak šest vrsta ... (Shutterstock)
Više o

prevara

,

nevjera

,

emocionalna prevara

,

online prevara

Nevjera je često kraj veze kad se otkrije, a osim fizičke afere koja uključuje seks postoji još pet različitih načina na koje možete prevariti svog partnera, a koji će biti jednako štetni kao i seks, tvrdi psihoterapeutkinja Abby Rodman.

Emocionalna prevara - kad jedan od partnera stremi emocionalnom vezivanju i u određenom trenutku se okrene drugoj osobi i svoje okoline, najčešće na poslu: komentiraju svoje veze, djecu i partnere i tako se zbližavaju. Korak do seksa, rekli bi neki ...

Emocionalna prevara

Financijska prevara - sakrivanje od partnera nije dobra stvar, a kad uključuje tajno kupovanje, skriveno gomilanje dugova na karticama postaje razornije i od fizičke prevare.

Financijska prevara

Fizička prevara - najjednostavnija, najčešća i najpoznatija, a kako je seks prirodna potreba, kad ga u vezi ili braku nema dovoljno za jednog od partnera ili mu/joj nije zadovoljavajući, prilika čini lopova ...

Online prevara - moderna stvar, definitivno, jer mogućnosti komunikacije, pa i one koju je praktički nemoguće otkriti su sve veće svakim danom, i ljudima ne treba dugo da isprobaju "iz radoznalosti", što se može pretvoriti ili u ovisnost ili u fizičku prevaru.

Online prevara

Prevara iz interesa - mogli bismo je nazvati i najčudnijim oblikom, jer radi se o tome da u ovom obliku prevare nije uključena druga osoba već neki interes jednog od partnera: sport, hrana, igranje igrica ... bilo što. No, i ona odvlači pažnju od partnera i fokusira je na nešto drugo, zanemarujući partnera.

Prevara iz interesa

Prevara s bivšim/bivšom - povratak na staro rijetko je dobra stvar u životu, a kad se započne nova skrivena veza s bivšim partnerom, to je definitivno put u emocionalni pakao ... za obje strane.

Prevara s bivšim/bivšom

Stoga, razmislite malo što radite ... možda varate partnera, a da toga niste ni svjesni!

 

06.11.2016. 21:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh