« Žene
objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci
Love is in the air

6 stvari koje radi muškarac koji vas voli

Ako je vaš muškarac škrt na riječima, kako pročitati njegove postupke kako biste znale što zaista osjeća

Kako muškarci pokazuju ljubav
Kako muškarci pokazuju ljubav (Pexels)
Više o

ljubav

,

muškarci

,

pokazivanje

Nije tajna da muškarci nisu vični verbalnom izražavanju emocija, a razlog tomu vjerojatno je činjenica da ih nemaju volju analizirati već ih radije pokazuju svojim postupcima. Usto, većina njih odgajana je da budu 'snažni', a to znači da ne bi smjeli pokazivati emocije koje bi mogle odražavati bilo koju vrstu slabosti. 

Dakle, ako je vaš muškarac škrt na riječima, kako pročitati njegove postupke kako biste znale što zaista osjeća? Donosimo vam 6 stvari koje muškarci čine kad zaista vole ženu:

1. Voli sve na svojoj partnerici

A ne samo njezin fizički izgled. On će je voljeti i poštovati bez obzira na to promijeni li se njezin fizički izgled iz bilo kojeg razloga (trudnoća, bolest, starenje), poštovat će njezine izbore i odluke koje donosi.

2. Poštovat će njezino mišljenje

Možda ga neće biti briga što drugi misle o njemu, ali tražit će njezino mišljenje. Bit će mu važni njezina religijska, politička i društvena stajališta.

3. Sluša 

Uzima u obzir njezine želje i potrebe, pa čak i mišljenje o stvarima o kojima ona možda ne zna puno (npr. kakav auto kupiti). 

4. Suosjeća 

Ne ograđuje se od nekih emocija koje su možda 'ženske' ili optužuje ženu da pretjeruje. Važno mu je njezino emocionalno stanje i želi joj pomoći da se osjeća bolje. 

5. Daje joj slobodu

Razumije da joj je potrebno vrijeme za sebe i ono koje provodi s prijateljicama. Ne traži da svaki trenutak provodi s njime i da svoje vrijeme podloži njegovim potrebama.

6. Navija za nju

On joj je najveća podrška u životu i izborima koje donosi. Potiče njezinu karijeru i ne osjeća se ugroženo njezinim uspjehom ili zaradom. 

Piše: Andrea Holi
08.09.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh