« Seks
objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec
EH, DA... :)

5 znakova da ste u vezi s pogrešnom osobom

Leptirići u trbuhu i glava u oblacima zamagljuju vam zdrav razum, a posljedice su nezgodne - tresnete s visine na zemlju i otrijeznite se

Shvatite na vrijeme...
Shvatite na vrijeme... (Arhiva)
Više o

veza

,

partner

,

loša veza

Pogrešan partner jedna je od gorih stvari koje vam se mogu dogoditi u životu, no problem je u tome što je nerijetko vrlo teško prepoznati da se radi o takvoj situaciji. No, u krevetu se sve tajne otkriju uz samo malo pozornosti.

Naime, leptirići u trbuhu i glava u oblacima zamagljuju vam zdrav razum, a posljedice su nezgodne - tresnete s visine na zemlju i otrijeznite se.

Ipak, ako prepoznate ove znakove, taj udarac ne mora biti tako snažan i ubitačan, pa evo 5 znakova da ste pogriješili u izboru partnera.

Ne dovodi vas do vrhunca - u redu je ne doživjeti orgazam baš svaki put. Ali, ako se to događa prečesto, očigledno je da vaš partner ne poznaje vaše tijelo, a ni vaše potrebe, što ukazuje i na nedostatak komunikacije. 

Ne uživate istovremeno - njemu odgovara jedna, a vama druga poza i zapravo se žrtvujete tijekom odnosa, što baš i nije cilj ovog čina. 

Neusklađene potrebe - kada vi želite seksualne odnose, on ne želi i obrnutno. Vaše želje gotovo nikad se ne poklapaju što rezultira siromašnim i dosadnim seksualnim životom. 

Niste spontani - svaki seks je isplaniran i dogovoren i nema onog uzbuđenja gdje vas samo povuče k sebi i počne vas skidati? Nije to baš strast o kojoj ste sanjale, zar ne?

Rijedak seks - niste raspoloženi za seks, a i kad to činite, onda je razlog grižnja savjesti jer, eto, niste dugo, pa je red. To je prvi i vrlo jasan razlog da vam partner više ne donosi uzbuđenje. 

07.04.2019. 21:42:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    08.04.2019. 09:52
    ako nema sexa goodbye
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh