« Život
objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca
ZAPAMTITE :)

5 znakova da je muškarac zaljubljen

Kad su muškarci stvarno zaljubljeni, emocije će se ipak pokazati, makar i samozatajno, pa evo par vrlo jasnih i transparentnih znakova

Jednostavni znakovi zaljubljenosti
Jednostavni znakovi zaljubljenosti (Arhiva)
Više o

zaljubljenost

,

muškarci

,

znakovi zaljubljenosti

Zaljubljenost se na ženama vidi na kilometar, no s muškarcima nije baš tako jednostavno zbog njihove navike da osjećaje drže duboko zakopane i sakrivene. Ipak, kad su stvarno zaljubljeni, emocije će se ipak pokazati, makar i samozatajno.

Ima povjerenja - sumnjičavost i oprez znakovi su nepovjerenja, a kad vam vjeruje sve što kažete, to znači da je stvarno zaljubljen u vas.

Poštuje vašu slobodu - zaljubljeni muškarac neće vam stalno biti iza leđa, kontrolirati sve što radite i s kim se družite. Štoviše, neće ni prigovarati na vaše mane, jer vas prihvaća kao cjelovitu osobu, što je stvarno sjajno.

Razgovori su dugi - muškarci i razgovor obično ne idu u istu rečenicu, no kad primjetite da nikako ne želi završiti razgvor, pozorno vas sluša i lovi se za svaku slamku ne bi li ga što više produžio jer - uživa u vašem društvu.

Rekao je da vas voli - nije baš da su muškarci brzi na okidaču kad su te dvije riječi u pitanju, upravo suprotno, no kad ih čujete trebate cijeniti činjenicu da je skupio hrabrost i otvoreno vam priznao svoje osjećaje.

Voli se družiti s vama - ako je radije s vama nego s prijateljima, možete biti sigurni da ste mu postali prioritet u životu i da će izmisliti svaki mogući (i nemogući) razlog da bude s vama.

05.02.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh