« Žene
objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci
AHA!

5 znakova da imate savršenog partnera

Nitko nije savršen i svi imamo mane - važno je jedino koliko nam to smeta kod partnera. Ili partneru kod nas...

Prava ljubav je prava stvar
Prava ljubav je prava stvar (FreeDigitalPhotos)
Više o

partner

,

savršen partner

,

znakovi

Savršenog partnera nije jednostavno niti lako naći, no neki od nas imaju tu sreću - no jesmo li to prepoznali? Za one koji ne znaju, evo pet znakova koji vam jasno govore kako ste ipak uspjeli:

Cijeni vaše mišljenje - bračni odnos ne treba samo zajednički životu - vi ste jedni drugome i prijatelji i savjetnici.  Učenje kako zajednički donositi odluke ključni je element sretnoga braka.

Može sam napraviti večeru - i to bez korištenja apsolutno svih tanjura i tava u kuhinji. Moderne žene misle da je muškarac koji izgleda muževno, a i zna kuhati, idealan muž. I ne mora učiniti nešto posebno. Čak i ako je samo narezao lubenicu i lijepo je posložio, učinit će ženu sretnom. (I naravno, pospremio iza sebe, ako je moguće)

Obraća pažnju na detalje - to ne znači da vaš čovjek mora znati svaki detalj iz vašeg života ili zapamtiti što ste nosili dan kada ste se upoznali. Ali, zna koje su vam stvari važne. Zna koliko šećera stavljate u kavu i koja je vaša omiljena pjesma ili serija.

Pomaže vam u kućanskim poslovima - ako vas suprug cijeni i poštuje, nikada vam neće dopustiti da se osjećate kao da ste njegova osobna sluškinja. On razumije da se umorite na poslu, pa je spreman pomoći vam u čišćenju kuće, ako ga pitate.

Zna kako vas razveseliti - kada se loše osjećate, uvijek zna kako vam podići raspoloženje i razveseliti vas: ispričat će vam vic, nasmijati ili napraviti nešto kako bi se osjećali bolje.

29.06.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh