« Život
objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci
ZANIMLJIVO

5 vrsta brakova - koji je vaš?

Možda će suočavanje sa slikom kako zaista izgleda vaš brak biti dovoljan motiv da poradite na onome što je nekad zbilja zvučalo kao "živjeli su sretno do kraja života"

Kakav je vaš brak?
Kakav je vaš brak? (Shutterstock)
Više o

brak

,

sretan brak

,

moderan brak

Moderan brak na prvu zvuči kao nešto otvoreno i opušteno, no zapravo se ne radi o tome, tvrde stručnjaci koji su brakove u naše doba podijelili u pet kategorija.

Pročitajte koji su to, pa će možda suočavanje sa slikom kako zaista izgleda vaš brak biti dovoljan motiv da poradite na onome što je nekad zbilja zvučalo kao "živjeli su sretno do kraja života".

5 modernih brakova

Brak roditelja - djeca su vam centar odnosa. S partnerom najviše razgovarate o djeci. Tko će ih gdje odvesti, tko će skuhati i kako ćete ih spremiti u krevet. Danas kao da više nemamo vremena ni za što osim djecu.

Poluoženjeni - to je ono neugodno razdoblje između braka i razvoda u kojem si partneri ne mogu priuštiti razvod zbog financija ili nekih drugih razloga.

Polusretan brak - vrsta braka u kojem ste pola vremena sretni svojim stabilnim odnosom i onim što imate, a drugu polovicu mislite; „Što je meni ovo trebalo?".

Sindrom Ed McMahon - brak nazvan prema glumcu iz 80-tih koji je na sve odgovarao: „Vi ste u pravu, gospodine." Jedan partner (najčešće supruga) povinuje se svemu što drugi partner želi kako bi održala sliku koliko-toliko stabilnog braka i mira u njemu.

Supruga tegleći konj - situacija u kojoj je žena hobotnica, a zapravo tegleći konj (smiješna slika, zar ne). Ona radi na poslu kojeg mrzi, brine se o kućanstvu, djeci i svemu, a suprug je slobodni mason, pardon muzičar.

06.06.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh