« Život
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
HEH

5 situacija u kojima se možete javno cmakati

Postoje mjesta i situacije kad je to potpuno OK i nitko vam neće zamjeriti, pa evo 5 najčešćih situacija u kojima se mirno možete posvetiti partneru pred očima svih oko vas

Ljubav u javnosti - da ili ne?
Ljubav u javnosti - da ili ne? (Arhiva)
Više o

ljubav

,

javna mjesta

,

izrazi ljubavi

Izmjenjivanje nježnosti jedan je od najočitijih znakova ljubavi, no postoji mali problemčić - nekad se takvo ponašanje u javnosti baš i ne gleda blagonaklono, pa se dosta parova suzdržava od takvog ponašanja.

No, to ne znači da se ne možete cmakati na javnim mjestima - postoje mjesta i situacije kad je to potpuno OK i nitko vam neće zamjeriti, pa evo 5 najčešćih situacija u kojima se mirno možete posvetiti partneru pred očima svih oko vas... (s mjerom, naravno).

Kino - ljubljenje u kinu zvuči romantično, no moglo bi zasmetati ostalim gledateljima. Nasloniti glavu na rame, rukom obgrliti ramena ili se držati za ruke tada su puno bolje opcije.

Oproštaj - kada vi ili vaš partner trebate otputovati nekamo i provesti neko vrijeme razdvojeno, zagrljaj ili poljubac za rastanak sasvim su primjereni.

Plesni podij - izlazak u noćni klub slobodno možete zapečatiti poljupcem na plesnom podiju. No, postoje i zabave i podiji na kojima to ipak nije primjereno. Tako se probajte suzdržati tijekom obiteljskih slavlja ili uredskih zabava.

Prosidba - zaruke su važan korak u svakoj vezi, pa čak i kada je prosidba javna, sasvim je očekivano da vaš potvrdni odgovor popratite s izmjenjivanjem nježnosti.

Vjenčanje - izmjenjivanje nježnosti na dan vašeg vjenčanja nezaobilazno je i u potpunosti očekivano. Stoga se nemojte ustručavati te uživajte u svom posebnom danu.

Sigurni smo da ih se i sami možete sjetiti još nekoliko... potrudite se malo :)

29.09.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh