« Život
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
ZAPAMTITE

5 pravila savršene veze

Svaka veza ima svoje uspone i padove, to je normalno i očekivano, no ako želite biti u stabilnoj i čvrstoj vezi punoj ljubavi i međusobnog poštovanja, evo što vam (ni)je činiti

Kako do najbolje moguće veze
Kako do najbolje moguće veze (Arhiva)
Više o

ljubav

,

savjeti

,

veza

,

savršena veza

,

čvrsta veza

Ljubav očekujemo u vezi, no iako se obično kaže da je politika umjetnost mogućeg, prije bismo to ustvrdili za brak - radi se o zajednici dvoje ljudi koji ipak nemaju potpuno iste interese i način razmišljanja.

Naravno, u takvoj zajednici neke stvari trebale bi biti zabranjene, makar po nepisanim pravilima dobre veze, pa evo pet najvećih pogrešaka koje treba izbjegavati.

Dramatiziranje - smanjite malo doživljaj kad vam se nešto ne sviđa, jedne ostavljene čarape ispod kreveta ili nepospremljen krevet nisu razlog za glumatanje, to samo pokazuje koliko ste nesigurni.

Ljubomora - malo ljubomore je dobro za vezu, no kad to prijeđe neku normalnu granicu i postane prava opsesija, tu jednostavno više nema sreće. 

Ograničavanje prostora - prava ljubav vas ne teba opterećivati, već ispunjavati. To praktično znači da svaki od partnera treba imati svoje interese i hobije, kao i vremena za sebe. Dajte prostora i sebi i partneru, više ćete se voljeti.

Spominjanje bivših - ne treba pretjerano objašnjavati zašto spominjanje bivših partnera u bilo kojem kontekstu i od strane bilo kojeg partnera nije dobro za vezu.

Zamjeranje - o svemu treba razgovarati, a naročito o sitnicama koje vam smetaju. To se može riješiti s desetak minuta otvorenog razgovora, a ne bockati partnera s glupostima svako malo.

08.02.2016. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh