« Život
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
SMS

5 pogrešaka kod zavođenja

Ako vam nije strano dopisivanje putem SMS-ova bez kraja i konca, znajte da je koristiti takvu komunikaciju za zavođenje prilično nezgodno ... jer lako možete napraviti glupost

Pazite što pišete :)
Pazite što pišete :) (Shutterstock)
Više o

zavođenje

,

SMS poruke

,

poruke

,

pogreške

SMS je jedan od načina komunikacije koji je, na žalost, ušao i u ljubavne odnose, pa nije čudo da se našao čovjek koji će proučiti gomilu poruka i pronaći u njima glavne pogreške koje su krive za propast zavođenja na taj način.

Ako spadate u takvu ekipu, evo par stvari koje ne smijete raditi

Pozdrav hej ili bok - dvosmislen i zbunjujuć, jer se stvarno ne može pametno odgovoriti na tako nešto.

Dugo dogovaranje - SMS je kratka forma, budite i vi, nemojte izmjenjivati desetke poruka kako bi se dogovorili za kino ili piće.

Preduge poruke - ostavljate dojam naporne osobe koju je bolje izbjegavati - ili šaljite kratke poruke ili nazovite ili, još bolje, izađite van pa razgovarajte do mile volje.

Skraćenice - to što vi imate skraćenice sa svojom ekipom ili bi one trebale biti "općepoznate" ne znači da ih druga strana razumije, pa nemojte ostavljati dojam sumanutog klinca koji laprda gluposti.

Glupa pitanja - nemojte slati poruke tipa "Ajmo se poslije smucati gradom" ili slično, jer ostavljate dojam nedorasle osobe koja jednostavno ne zna biti ozbiljna ... što baš i nije neki poticaj za ulazak u vezu.

25.09.2016. 21:28:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh