« Seks
objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci
HOPACUPA

5 pametnih poteza za bolji seks

Donosimo vam 5 ideja koji savršeno funkcioniraju i za vjenčane parove koji već imaju ustaljenu dnevnu rutinu

Foto: Pexels
Foto: Pexels (Arhiva)
Više o

seks

,

savjeti

,

dobar seks

Ideja za zanimljiviji seks nikad nije previše, a vodeći se tom pomišlju, donosimo vam ih još 5, koji savršeno funkcioniraju i za vjenčane parove koji već imaju ustaljenu dnevnu rutinu. 

1. Zaključajte vrata

Ne mislimo pritom na vrata stana nego vrata spavaće sobe. Mnogi parovi, pogotovo oni s djecom, ostavljaju vrata sobe širom otvorenima ili odustanu od zaključavanja, no u većini slučajeva time sami sebe ograničavaju. Uzmite si vrijeme za sebe i zaključajte vrata, ako vas netko treba, budite sigurni da će i preko zaključanih vrata biti dovoljno glasni.

2. Držite lubrikant pri ruci

Spreminte u noćni ormarić stvari koje će vam možda zatrebati i budite uvijek spremni - zato ga i imate. Nije loša ideja uložiti u noćni ormarić s ključićem, pogotovo ako imate djecu koja vole pronjuškati i tamo gdje ne bi trebala.

3. Pojedite ananas

Nekad se vjerovalo da okus ananasa našim intimnim dijelovima daje posebno ugodan okus i miris, no danas se zna da je za to potrebno više od jednog komada voća. Imajte na umu da vaša prehrana direktno utječe na okus i miris svih tjelesnih izlučevina (i znoja i sline) tako da ako nešto od toga želite promijeniti, možda biste trebali početi s hranom.

4. Ne skidajte čarape

Ako vam pomisao na čarape ubija volju za intimnošću, možda biste se mogli predomisliti ako vam otkrijemo da su nizozemski znanstvenici došli do otkrića da će 30% žena lakše doživjeti orgazam ako su im noge tople. Ako čarape ipak ne dolaze u obzir, možda biste mogli nagovoriti partnera da vam izmasira stopala.

5. Recite partneru što želite

Nije loša ideja objaviti svoje namjere, pogotovo ako radni dan provodite odvojeno. Iznesite svoje planove i počnite odmah raditi na svom naumu pokojom porukom. "Čekam te u krevetu u 9," neće puno otkriti, ali ono bitno će se naslutiti.

Piše: Andrea Holi
26.09.2017. 21:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh