« Seks
objavljeno prije 6 godina i 2 mjeseca
ZNATE LI?

5 najčešćih ženskih pogrešaka u seksu

I kod žena ponekad ima nekih pogrešaka u krevetu koje muškarcima, blago rečeno, idu na živce, da ne kažemo da im spuštaju raspoloženje

E, ajde nemoj drugi put...
E, ajde nemoj drugi put... (Shutterstock)
Više o

žene

,

seks

,

pogreške

Muškarci toliko pričaju o seksu da bi neki neovisni promatrač iz druge galaksije lako pomislio da se radi o vrhunskim znalcima, odreda poznavateljima svih tajni ženskog tijela... što, naravno, ne može biti dalje od istine nego što jest.

No, da ne bi bilo da su muškarci krivi za sve - i kod žena ponekad ima nekih pogrešaka u krevetu koje muškarcima, blago rečeno, idu na živce, da ne kažemo da im spuštaju raspoloženje:

Kaubojka - poza u kojoj je žena gore, a muškarac na leđima često je mila i jednom i drugom spolu - muškarci to koriste za izležavanje i igranje dojkama, a žene si daju ritam koji njima odgovara. No, kako tu često i klitoris dođe na svoje, znaju se zaboraviti i penis zna ispasti van, a dama i dalje jaše ...

Misionarski - nije ni ovaj najčešći položaj bez mana, jer on ne znači da žena treba ležati kao letva i pustiti muškarca da radi sve sam - i opet on ne zna radi li dobro ili ne. Stoga, uhvatite ritam, djevojke ...

Razgovor - uvjerljivo najgora stvar koju žena može napraviti je da usred seksa krene s nekom pričom koja joj je upravo pala na pamet, a nema blage veze s trenutnim događanjima. I opet, rezultat je trenutni pad ... raspoloženja kod muškarca. 

Ugrizi - OK, grickanje uha je seksi, bradavice su već prilično upitne, no kad se zubi spuste na penis i testise, gotovo da nema muškarca (osim ako nije mazo varijanta) koji neće reći WTF!?

Zvukovi - Muškarci vole znati kad je žena zadovoljna njihovim radom. No, to se može prepoznati i po reakcijama njenog tijela i disanju, ali ako krene glasanje poput onoga u pornićima, vjerujte, mislit će da fejkate orgazam ili da vam fali daska u glavi.

25.02.2018. 21:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh