« Život
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
ZANIMLJIVO

5 aplikacija koje se najviše koriste na pametnim telefonima

Većinu korisnika najviše zanima društveno umrežavanje i razmjena poruka, dok je za sve ostale aplikacije preostalo samo 20% korisničkog vremena na pametnim mobilnim telefonima

Što koristimo najviše?
Što koristimo najviše? (Automania)
Više o

smartphone

,

aplikacije

,

pametni telefon

Pametni telefoni okupiraju sve više našeg vremena, no unatoč tome što na njima provodimo sate, zapravo ne koristimo niti djelić mogućnosti koje nam pružaju.

Prema rezultatima studije zasnovane na rezultatima istraživanja koje je provela tvrtka Forrester Research, korisnici pametnih mobilnih telefona 80% vremena koriste samo 5 aplikacija.

 Među tih pet aplikacija najčešće se nalazi Facebook, kao i popularne aplikacije za razmjenu poruka kao što su WhatsApp i Snapchat.

Većinu korisnika najviše zanima društveno umrežavanje i razmjena poruka, dok je za sve ostale aplikacije preostalo samo 20% korisničkog vremena na pametnim mobilnim telefonima.

Stoga je za razvijatelje aplikacija sve veći problem privući pozornost, a sličan problem bi mogao pogoditi i chatbotove, odnosno u budućnosti bi ih mogli redovito koristiti najviše pet.

I onda ih mi zovemo pametni telefoni ....

11.08.2016. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh