« Knjiga
objavljeno prije 15 godina i 3 mjeseca
SLOBODARSKA LITERATURA

5. Anarhistički sajam knjiga

Od 03. do 05. travnja u zagrebačkoj galeriji Nova, Teslina 7.

Više o

Zagreb

,

ASK

,

anarhistički sajam knjiga

,

anarhizam

,

slobodarstvo

,

galerija Nova

Ideja Anarhističkog sajma knjiga nastala je po uzoru na slične sajmove u svijetu, koji već imaju dugogodišnju tradiciju postojanja, na tisuće posjetititelja i posjetiteljica, te u sredinama u kojima su nastali predstavljaju važno mjesto sretanja, kako na lokalnoj, tako i na međunarodnoj razini.

Manifestacija donosi nešto drugačije, a važnost ima upravo u činjenici da se bazira na sudjelovanju svih i solidarnosti kao temelju društvenih promjena koje slobodari smatraju poželjnima.

Anarhistički sajam knjiga u Zagrebu već pet godina okuplja izdavačke kuće, grupe, projekte i osobe uključene u slobodarski pokret, te sve zainteresirane.

Osnovna ideja sajma je predstaviti anarhističku/slobodarsku literaturu i djelovanje što širem krugu ljudi, te stvoriti mjesto susreta i otvoriti diskusije važne za sam pokret i društvo.

Tijekom prve četiri godine sajam je okupio velik broj sudionika i sudionica, a na tisuće ljudi je posjetilo sajam i sudjelovalo u programu koji će i ove godine biti bogat, raznolik i poučan.

Ovogodišnji sajam otvara se u petak 3. travnja u 15 sati kada kolektiv Hrana, a ne oružje! U galeriji Nova u Teslinoj ulici 7 dijeli besplatni veganski ručak.

Navratite, pogledajte knjige koje nude izdavači, novine, časopise, brojne besplatne materijale različitih grupa, pogledajte izložbu, popijte kavu ili čaj, budite solidarni i slobodni.

Sve informacije o sajmu, sudionicima i program događanja možete pronaći na web stranici sajma.

03.04.2009. 10:10:08
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh