« Žene
objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci
HE HE

4 stvari koje muškarci skrivaju

Muškarci strahuju od mnogih stvari, a neki od tih strahova vrlo su slični onima koje imaju žene

Muške tajne
Muške tajne (Arhiva)
Više o

muškarci

,

tajne

Muškarci smatraju da njihova snaga nije u nedostatku straha nego u njihovoj sposobnosti kontroliranja strahova i skrivanja istih od okoline.

Trebali biste znati da muškarci strahuju od mnogih stvari, a neki od tih strahova vrlo su slični onima koje imaju žene.

Ljubomora - ne pokazuju svoju ljubomoru otvoreno, ali to polako uništava njihovo samopouzdanje. Naprimjer, možete spomenuti jednog od vaših muških kolega vašem partneru, a on neće pokazivati znakove straha ili brige, no to ne znači da nije ljubomoran. Brine se i uvijek će se usporediti s muškarcima u vašoj okolini.

Manjak iskustva - muškarci čak imaju naviku lagati o svojim prethodnim vezama i stvarnom broju tih veza. Boje se istih stvari kao i žene. Ako ga podržavate i pokažete mu svu ljubav koju zaslužuje, bit će sigurniji i upotrijebit će tu ljubav kao gorivo da bude još bolji dečko ili muž.

Izgled
Žene su od djetinjstva naučene misliti kako njihovo tijelo treba biti idealno. Takvih stereotipa nema o muškarcima, ali to ne znači da se ne brinu o svom fizičkom obliku ili ga ne uspoređuju sa zgodnim muškarcima u časopisima.

Novac
Novac je jedna od onih stvari koje obično uzrokuje neprospavane noći za muškarce. Standardi društva diktiraju da su muškarci odgovorni za sigurnost obitelji, a ako ne uspiju, to obično znači da oni ne uspijevaju kao muškarci. Također, muškarci vide novac kao obvezu ako žele imati djevojku. No, ljubav, briga i pažnja trebaju biti mnogo važniji od novca

28.09.2018. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh