« Život
objavljeno prije 5 godina i 9 mjeseci
ZAPAMTITE!

4 pasmine kao stvorene za djecu

Prije nabave psa dobro je razmisliti o tome kako se određena pasmina slaže s ukućanima, naročito s manjom djecom

Labrador je savršen za male klince
Labrador je savršen za male klince (Arhiva)
Više o

psi

,

kućni ljubimci

,

pasmine

Psi nisu samo kućni ljubimci, oni su bez dileme važni članovi naše obitelji. No, prije nabave psa dobro je razmisliti o tome kako se određena pasmina slaže s ukućanima, naročito s manjom djecom.

Bigl - ovaj dragi pas idealan je za obitelji s malom djecom. Razigran je i pun energije te vam s njim nikad neće biti dosadno. Izrazito je mirne naravi što znači da neće povrijediti dijete. Uvijek je spreman na zabavu i igru, a većinu vremena obožava provoditi u prirodi.

Labrador - vrlo inteligentan i druželjubiv pas, savršen za obitelji s malom djecom. Stoga ne čudi što je jedna od najpopularnijih pasmina na svijetu. Osim što su dobri prijatelji, labrador je također odličan čuvar i lovac. Aktivan je što znači da mu je potrebna redovita šetnja i boravak na svježem zraku.

Newfoundland - ovaj ljubazni i dragi div pažljivo se ponaša prema djeci, što ga čini idealnim ljubimcem za mlade obitelji. Newfoundland je vrlo tolerantan i strpljiv pa ga često koriste i kod terapija hiperaktivne djece. Zahvaljujući poslušnosti i privrženosti vlasniku, brzo će se uklopiti u obitelj.

Zlatni retriver - jedan od najpopularnijih obiteljskih pasa, karakterističan po svojoj blagoj i miroljubivoj naravi, koja se odlično uklapa u svaku obitelj. Zlatni retriver voli djecu te je poznat po velikoj ljubavi i strpljenju.

16.10.2018. 15:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh