« Život
objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca
SAVJETI

4 dobra razloga za prekid veze

Iako je nevjera i dalje, uz novac, glavni razlog prekida veze, postoje još 4 jaka razloga za propast... pa pročitajte da se to ne bi i vama dogodilo....

Ne dozvolite da se i vama ovo dogodi...
Ne dozvolite da se i vama ovo dogodi... (Arhiva)
Više o

prekid veze

,

veza

,

razlozi

Zaljubljenost prolazi nakon, upravo je utvrđeno, 14 do 17 mjeseci, a tada se parovi počinju osjećati sigurno... no jednako tako, vrlo često se zaboravlja da se treba nastaviti truditi oko partnera, umjesto uzimati ga zdravo za gotovo.

Iako je nevjera i dalje, uz novac, glavni razlog prekida veze, postoje još 4 jaka razloga za propast... pa pročitajte da se to ne bi i vama dogodilo.

Dosada - ako mislite da je super što svaku večer, nakon što se cijelog dana niste vidjeli niti čuli, legnete u isti krevet i svu svoju pažnju posvetiti društvenim mrežama - varate se. Umjesto da mu ljubav izražavate označavajući ga na svakoj romantičnoj objavi na Facebooku, radije ga poljubite i zagrlite iz čistog mira

Manjak komunikacije - svima je jasno da ste umorni od napornog dana na poslu, ali to nije opravdanje da na kavi s partnerom komunicirate isključivo sa svojim mobitelom a njega i njegovu priču potpuno ignorirate. Ni sami ne biste htjeli da vas druga strana ne doživljava dok joj pokušavate ispričati nešto što je vama bitno. 

Nedostatak vremena - postoje dani kada vam se čini da nemate vremena u miru pojesti i to je potpuno u redu. Svatko od nas je barem jednom doživio takav scenarij. No, ako to nije iznimka nego pravilo - imate problem.

Visoka očekivanja - ako vi niste savršeni, ne očekujte ni od drugih da to budu. Dobro je imati kriterije, ali ponekad se dogodi da naši visoki standardi postanu potpuno nerealni.

Razmislite malo ako ste se pronašli u nekom od razloga... ima još vremena za spas!

14.12.2018. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh