« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca
SAVJETI

3 začina za zdraviju vodu

Voda je i dalje najbolje piće koje možete konzumirati tijekom dana, a ako dodate neke od ovih začina, dobit ćete i ljekoviti napitak

Što sve možete dodati u vodu
Što sve možete dodati u vodu (Arhiva)
Više o

voda

,

cimet

,

đumbir

,

začini

,

klinčić

Voda s okusima postala je popularna u trgovinama, no vjerojatno vam ne moramo naglašavati koliko je to umjetno i ne baš pretjerano zdravo - a ova tri začina mogu vam od vode napraviti pravi ljekoviti napitak.

Cimet - regulira probavu, razinu šećera u krvi i sjajan je lijek protiv gljivica. Uz to, poboljšava razgrađivanje masnoća tijekom probave. Dovoljan je komadić štapića cimeta u čaši vode da u kratkom vremenu od nje napravi sjajan napitak.

Đumbir - stoljetni lijek protiv grčeva, loše probave, mučnine i plinova. Kako uz to pojačava cirkulaciju i ima protuupalno i protuvirusno djelovanje, savršen je dodatak čaši vode. Dovoljno je sitno nasjeckati oguljeni korijen đumbira i ostaviti ga barem sat vremena u vodi.

Klinčić - odličan pomagač kod probavnih problema, a ujedno i smrtni neprijatelj parazita u vašem organizmu. Dodajte nekoliko cijelih klinčića u vodu i ostavite jedno sat vremena kako bi pustio aromu.

Uživajte!

03.01.2017. 09:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh